Ik ben mijn simkaart of telefoon kwijtgeraakt

Wanneer u uw telefoon of simkaart bent kwijtgeraakt, dient u zo snel mogelijk contact op te nemen met de aanbieder van uw sim only abonnement. Dit om te voorkomen dat de persoon die uw telefoon heeft gevonden/gestolen u op hoge kosten kan jagen. Neem dus altijd zo snel mogelijk contact op met de provider, deze zullen uw sim only abonnement dan zo snel mogelijk blokkeren zodat er geen misbruik van gemaakt kan worden. Het is daarnaast ook sterk aan te raden uw telefoon altijd te beveiligen met een pincode of wachtwoord. Het is daarnaast altijd mogelijk om een nieuwe simkaart aan te vragen bij de aanbieder van uw sim only abonnement. Hier zijn echter wel kosten aan verbonden, de aanbieder moet namelijk een nieuwe simkaart maken en deze aan u verzenden. Gemiddeld genomen liggen de kosten voor het aanvragen van een nieuwe simkaart tussen de 10 en 20 euro.


Heeft u nog verdere vragen?

Als uw vraag na het lezen van dit antwoord nog niet is beantwoord, dan kunt u het beste per mail contact opnemen met ons via ons contactformulier. Wij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.


Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Populaire abonnementen