Sim only abonnement omhoog bijstellen tijdens Corona crisis

Geplaatst op 03-04-2020 12:15

Sim only abonnement omhoog bijstellen tijdens Corona crisis

Je sim only abonnement omhoog bijstellen? Je bent niet de enige die dat op dit moment wil doen tijdens de Corona crisis. Gelukkig bieden veel providers je de mogelijkheid om je sim only abonnement omhoog te doen wanneer dit nodig is. Een abonnement verlagen is vaak een stuk lastiger. Daarom luidt ook altijd het advies om bij aanschaf van een sim only abonnement liever iets te laag te kiezen dan iets te hoog. Je kunt dan achteraf bijstellen als dat nodig is en je sim only abonnement omhoog doen tot het juiste verbruik voor jou.

Waarom willen mensen het sim only abonnement omhoog hebben?

Er zijn natuurlijk altijd mensen die hun sim only abonnement aan willen passen. Het verhogen van een abonnement komt altijd wel voor. Zo vaak als het nu voorkomt, dan hebben de providers niet eerder meegemaakt. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het coronavirus dat de hele wereld in zijn greep houdt. Veel mensen willen hun sim only abonnement omhoog doen, eenvoudigweg omdat zij nu te kort hebben aan hun eigen, vaste bundel.

We bellen veel vaker dan gewoonlijk

We zien dat de smartphone in deze tijd nóg meer gebruikt wordt dan we normaal gesproken al doen. Niet alleen worden er veel meer berichten gestuurd, wat natuurlijk vaak gewoon kosteloos via wifi kan, maar we zien ook een toename in het aantal belminuten. De gemiddelde Nederlander belt niet alleen vaker, maar ook langer per gesprek. Hierdoor hebben veel mensen op dit moment onvoldoende aan hun vaste bundel en willen zij het sim only abonnement omhoog hebben. Bij veel Nederlandse providers is dit relatief makkelijk en snel te regelen, waardoor je zeker bent dat je geen onnodig hoge kosten maakt.

Kan het allemaal niet goedkoper?

Mensen kijken vaak niet meer naar hun telefoonabonnement om wanneer zij deze eenmaal hebben afgesloten. Zij hebben voldoende aan het abonnement en het standaard bedrag per maand wordt vaak automatisch betaald. Deze mensen komen er nu achter dat de kosten voor bellen buiten de bundel vaak hoger liggen dan gedacht. Je sim only abonnement omhoog doen is verstandig als jij nu ook extra belt. Daarnaast kun je altijd checken of het niet allemaal een stukje goedkoper kan met een overstap naar een andere provider. Dit ontdek je natuurlijk eenvoudig bij ons, door onafhankelijk de sim only aanbieders te vergelijken.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen