Prepaid providers stoppen er (bijna) allemaal mee

Geplaatst op 12-03-2020 11:46

Prepaid providers stoppen er (bijna) allemaal mee

Prepaid providers gooien de handdoek in de ring. Tenminste, een groot deel van de prepaid providers. De aandacht voor sim only abonnementen blijft groeien. Steeds meer mensen nemen afscheid van hun prepaid service en kiezen voor een voordelig sim only abonnement dat bij hen past. De prepaid providers zien de klantenkring dan ook hard krimpen en steeds meer aanbieders van prepaid services besluiten om ermee te stoppen óf om gewoon ook maar sim only abonnementen aan te gaan bieden.

We zijn al meer dan de helft van de prepaid providers kwijt

Prepaid was in het verleden heel normaal. Sterker nog, lange tijd had bijna iedereen een prepaid toestel en daar waren we allemaal heel tevreden mee. Toen verschenen de abonnementen met toestel en een nieuw toestel tegen een relatief lage maandprijs was toch wel aantrekkelijk. Het abonnement met toestel was dan ook jarenlang bijzonder populair, totdat besloten werd dat een abonnement met toestel een BKR-registratie op moest leveren. Niemand wil een BKR-registratie die, bijvoorbeeld, een goede hypotheek in de weg staat. Zo groeide de aandacht voor sim only steeds verder en de prepaid aanbieders raakten steeds verder buiten beeld. We hadden in ons land 25 aanbieders van prepaid services en dit zijn er nu nog slechts 12. We zijn dus al meer dan de helft van de prepaid providers kwijtgeraakt.

De meeste prepaid providers gaan snel verdwijnen

Van de 12 overgebleven prepaid providers heeft een deel al te kennen gegeven op korte termijn te stoppen. Een ander deel laat de bestaande prepaid klanten nog wel opwaarderen, maar biedt geen nieuwe prepaid services meer. Een klein deel blijft voorlopig nog wel startpakketten voor prepaid gebruik aanbieden. Al veel bekende en minder bekende providers hebben prepaid inmiddels laten vallen. Onder deze partijen vinden we bijvoorbeeld Tele2, Telfort, Hollandse Nieuwe, Lebara Mobile, Vodafone en KPN.

Kies jij ook voor een sim only abonnement?

Zit jij nu nog bij een prepaid provider, maar wil je ook een sim only abonnement? Of stopt jouw provider er binnenkort mee en wil je nu alvast zoeken naar een goede vervanging in de vorm van sim only? Je kunt bij ons natuurlijk voordelig en onafhankelijk diverse sim only abonnementen vergelijken.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen