Doe je Ding Deals nieuw bij Simyo

Geplaatst op 12-03-2020 11:44

Doe je Ding Deals nieuw bij Simyo

De Doe je Ding Deals zijn vanaf nu te verkrijgen bij Simyo. Leuk natuurlijk, maar wat is het precies en wat mag je er nu echt van verwachten? De sim only providers moeten blijven sleutelen aan de weg om klanten binnen te halen én binnen te houden. De concurrentie wordt groter, zeker nu steeds meer prepaid providers ermee stoppen en steeds meer mensen kiezen voor sim only abonnementen. Met de Doe je Ding Deals wil Simyo nieuwe indruk maken op de markt. Wij vertellen je graag wat meer over deze nieuwe Doe je Ding Deals.

Doe je Ding Deals bieden méér voor minder

Wanneer je een sim only abonnement afsluit bij Simyo tijdens de Doe je Ding Deals, dan profiteer je makkelijk gezegd van méér voor minder. Dat betekent dat de internetbundels een stuk groter zijn dan standaard, terwijl deze deals een stuk lager geprijsd zijn. Je kunt er dus zeker goed van profiteren. Normaal gesproken betaal je bij Simyo bijvoorbeeld 16 euro voor een sim only abonnement met 8 GB internet. Tijdens de Doe je Ding Deals betaal je slechts 13 euro voor een internetbundel van 15 GB.

Let op: de deals zijn maar tijdelijk af te sluiten

Deze nieuwe deals van Simyo zijn actief sinds 20 februari, maar blijven niet eindeloos actief. Wil jij van één van de Simyo deals profiteren, dan heb je dus niet eindeloos de tijd om na te denken over het abonnement dat je wilt hebben. Op 31 mei 2020 komt er een einde aan de Doe je Ding Deals en veranderen de tarieven terug naar de reguliere prijzen. Wil je profiteren van een scherp geprijsde deal, dan is het dus zaak om snel een keuze te maken en ervoor te gaan!

Welke deal past bij jou?

Er zijn aardig wat verschillende deals in de wacht te slepen tijdens de actieperiode. Je hebt niet alleen de keuze uit meerdere grote internetbundels, maar ook uit verschillende hoeveelheden belminuten. Ontdek direct welke deal goed bij jou past en profiteer van de Doe je Ding Deals van Simyo. Natuurlijk kun je bij ons direct ook andere opties voor sim only vergelijken, zodat je écht zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen