Sim only voorwaarden steeds vaker bepalend

Geplaatst op 29-01-2020 08:16

Sim only voorwaarden steeds vaker bepalend

Sim only voorwaarden hebben zeker aandacht nodig. Waarom? Omdat het toch wel belangrijk is dat de voorwaarden van je sim only abonnement ook goed bij jou passen. Het gebeurt vaker dat mensen in de problemen komen doordat zij de sim only voorwaarden niet goed hebben gelezen. Vaak worden de voorwaarden geaccepteerd zonder hier aandacht aan te besteden. In enkele gevallen leidt dit tot een afkoopsom waar mensen niet op zitten te wachten. Wij raden je aan om de sim only voorwaarden altijd te controleren, ook bij verlenging van je contract.

Sim only voorwaarden kunnen wijzigen

Stel, je hebt twee jaar geleden een sim only abonnement afgesloten bij een bepaalde provider en het is nu tijd om de verlengen. Je zorgt dan voor een zo eenvoudig mogelijke verlenging en accepteert de sim only voorwaarden zonder hier verder aandacht aan te besteden. Vorige keer was het immers ook goed, nietwaar? Nou, niet waar dus! Providers hebben het recht om de algemene voorwaarden te veranderen. Zij sturen je bij een verlenging de actuele voorwaarden doe en deze kunnen zeker anders zijn dan de voorwaarden van twee jaar geleden. Het is heel belangrijk om aandacht te besteden aan de sim only voorwaarden waar jij op dit moment mee akkoord gaat.

In de praktijk gaat het nog wel eens mis

Mensen klikken té vaak op ‘voorwaarden accepteren’ zonder deze te lezen en dit levert in de praktijk wel eens problemen op voor sim only gebruikers. Een klant van Hollandse Nieuwe verlengde haar abonnement bij de provider. Zij had bewust voor deze provider gekozen, omdat Hollandse Nieuwe een geldigheidsduur van 3 maanden van het tegoed biedt. Speciaal hierop had de dame destijds de provider gekozen. Zij verlengde haar abonnement voor nog eens 24 maanden na een periode van 24 maanden en ging zonder omkijken akkoord met de sim only voorwaarden. Ineens bleek dat de geldigheidsduur niet meer 3 maanden was, maar slechts 1 maand. Hierop wilde de vrouw het abonnement opzeggen, maar Hollandse Nieuwe wees op de sim only voorwaarden en gaf aan dat er dan een afkoopsom in rekening zou worden gebracht.

Let altijd goed op de sim only voorwaarden

Natuurlijk wordt niemand blij van het lezen van een eindeloze lap tekst in de algemene voorwaarden van een sim only abonnement. Bovenstaande situatie laat echter zien dat het toch verstandig is om dit wel te doen. Vergelijk niet alleen sim only abonnementen en prijzen, maar vergelijk zeker ook de sim only abonnementen waarmee je akkoord gaat. Natuurlijk kun je bij ons eenvoudig en onafhankelijk sim only abonnementen vergelijken.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen