Sim only prijsverschillen lopen op tot 200 euro per jaar

Geplaatst op 29-01-2020 08:13

Sim only prijsverschillen lopen op tot 200 euro per jaar

Dat er sim only prijsverschillen bestaan, dat weten we natuurlijk allemaal. Niet voor niets luidt altijd het advies om de prijzen van de sim only abonnementen goed te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt. Toch staan veel mensen te kijken van de grootte van de sim only prijsverschillen. Velen denken namelijk dat het slechts om enkele tientjes op jaarbasis gaat, maar het blijkt dat het verschil per jaar wel kan oplopen tot maar liefst 200 euro.

Sim only prijsverschillen groter dan gedacht

Sim only abonnementen zijn lekker voordelig. Het is een stuk goedkoper dan het kiezen voor een abonnement met toestel. Daarnaast kom je ook makkelijk onder een BKR-notering uit als je kiest voor een sim only abonnement in plaats van een abonnement met toestel. Kortom, er zijn veel belangrijke voordelen. Dit zorgt er ook voor dat er minder aandacht wordt besteed aan de prijs per maand van een sim only abonnement. Je bent immers standaard goedkoper uit. Toch loont het zeker de moeite om de sim only prijsverschillen eens onder de loep te nemen, want deze verschillen zijn groter dan de meeste mensen denken.

De sim only prijsverschillen tussen diverse aanbieders

Natuurlijk willen we je graag laten zien hoe groot de sim only prijsverschillen werkelijk kunnen zijn. Hiervoor hebben we twee sim only abonnementen vergeleken voor je. We hebben gekeken naar de prijzen van aanbieders die worden gerekend voor een sim only abonnement met onbeperkt bellen en 5GB internet via een 4G netwerk. Bij Lebara betaal je hiervoor op jaarbasis een tarief van 147 euro. Bij Vodafone betaal je voor ditzelfde abonnement een jaarbedrag van 337 euro. Daar zit een verschil in van maar liefst 190 euro. Wil je een sim only abonnement met onbeperkt bellen en slechts 1GB internet? Dan betaal je hiervoor bij Simpel 122 euro per jaar en bij T-Mobile maar liefst 204 euro per jaar. Een verschil van 82 euro voor een klein abonnement.

Altijd sim only vergelijken

Bovenstaande voorbeelden geven zeker aan dat het heel belangrijk is om sim only te vergelijken, zodat je zeker weet dat je voordelig uit bent. Natuurlijk kun je bij ons alle sim only abonnementen vergelijken op onafhankelijke basis.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen