Sim only abonnement voor kleingebruikers

Geplaatst op 31-10-2019 12:12

Sim only abonnement voor kleingebruikers

Een klein sim only abonnement kan in deze tijd natuurlijk niet te veel gevraagd zijn. We leven in een tijd waarin de wereld van telecommunicatie erg in beweging is. Bijna maandelijks zien we nieuwe mogelijkheden verschijnen. Toch heeft een groep kleingebruikers het gevoel dat zij een beetje buiten de boot vallen. Er komen wel veel nieuwe sim only abonnementen bij, maar er zijn er maar weinig geschikt voor de echte kleingebruikers. Daar wil Lebara verandering in gaan brengen.

Lebara komt met een klein sim only abonnement

Als je maar weinig gebruik maakt van je mobiele telefoon en ook niet vaak gebruik maakt van mobiel internet, dan wil je niet vast zitten aan een sim only abonnement waarvoor je een tientje of misschien wel twintig euro moet betalen. Je houdt elke maand veel belminuten, sms’jes en data over. Zonde, want daar zie je niets meer van terug. Een klein sim only abonnement is een uitkomst voor de echte kleingebruikers en dit heeft Lebara ook gemerkt. De provider komt daarom nu met een klein sim only abonnement voor 7,50 euro per maand. Voor dit bedrag krijgt de gebruiker 50 belminuten of sms’jes en 2 GB internet.

Grote groep heeft behoefte aan een klein sim only abonnement

Lebara behoort niet tot de grootste providers in ons land, maar is zeker wel een partij om kennis te maken. Dit gaat extra op wanneer je een kleingebruiker bent. De provider heeft namelijk geconstateerd dat er een grote groep is die behoefte heeft aan een klein sim only abonnement en daarom onderneemt Lebara actie. Met een klein abonnementje wil de provider de kleingebruikers naar zich toe trekken. Lebare geeft aan dat de markt vooral beweegt naar de grotere sim only abonnementen, met veel data, en lang niet iedereen heeft hier behoefte aan. Toch spelen de meeste providers wel op deze markt in door met grote, voordelige abonnementen te komen. De kleingebruiker wordt vervolgens vergeten en dan zou niet moeten mogen volgens Lebara. Daarom heeft de provider gewerkt aan het realiseren van een klein sim only abonnement.

Lebara is niet de enige die met iets kleins komt

De grootste en meest bekende providers van ons land focussen inderdaad voornamelijk op de grootverbruikers en niet op de kleinverbruikers. Toch is Lebara ook niet helemaal de enige die ook een klein sim only abonnement gaat aanbieden. Zo heeft Simpel ook een klein en betaalbaar abonnement. Wil jij ook een klein sim only abonnement? Ook deze abonnementen kun je bij ons natuurlijk vrijblijvend vergelijken.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen