eSIM van T-Mobile voor iPhones

Geplaatst op 01-10-2019 12:43

eSIM van T-Mobile voor iPhones

eSIM van T-mobile is nu toch echt beschikbaar in Nederland. Er werd al een heel tijdje gesproken over de komst van de eSIM, maar op de markt was er nog niet veel van te merken. Hier is nu verandering in gekomen, want je kunt nu daadwerkelijk kiezen voor eSIM van T-Mobile. Dit geldt voor bestaande klanten van deze provider, maar natuurlijk ook voor nieuwe klanten.

Kleine meerprijs voor eSIM van T-Mobile voor bestaande klanten

Bestaande klanten van de provider die interesse hebben in de eSIM van T-Mobile worden wel iets benadeeld ten opzichte van nieuwe klanten. De bestaande klanten die een toestel hebben dat geschikt is voor eSIM kunnen een eSIM aanvragen tegen een prijs van 5,09 euro. Nieuwe klanten en klanten die een nieuw abonnement afsluiten bij de provider hoeven deze meerprijs niet te betalen. Zij kunnen dus gratis kiezen voor eSIM van T-Mobile.

De eSIM activeren met een QR-code

Bestaande klanten die interesse hebben in de eSIM van T-Mobile kunnen eenvoudig naar hun eigen online omgeving gaan binnen My T-Mobile. Hier kunnen zij eenvoudig de eSIM aanvragen, waarna zij online een QR-code te zien krijgen die zij met de smartphone moeten scannen. De eSIM kan ook via de website worden aangevraagd, waarna de QR-code per post toe wordt gestuurd.

Voor toestel abonnementen en sim only abonnementen

De eSIM van T-Mobile is beschikbaar voor mensen die een abonnement met toestel af willen sluiten bij de provider en voor mensen die al een abonnement met smartphone hebben bij T-Mobile. Daarnaast kunnen ook nieuwe en bestaande sim only gebruikers kiezen voor de eSIM. De reguliere simkaart hoeft niet te worden verwijderd. De twee simoplossingen worden naast elkaar gebruikt, waardoor het ook mogelijk is om twee abonnementen op één toestel te hebben. Ideaal voor mensen die zakelijk en privé willen bellen, maar niet met twee toestellen willen rondlopen.

Nog niet geschikt voor alle toestellen

Belangrijk om te weten is wel dat eSIM van T-Mobile nog niet geschikt is voor iedere smartphone. Op dit moment zijn alleen nog enkele iPhone modellen geschikt, namelijk de XS, de XS Max en de XR. Ook de iPad Air en de iPad Pro ondersteunen de eSIM.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen