Simpel Prepaid maakt plaats voor Simpel sim only

Geplaatst op 01-10-2019 12:39

Simpel Prepaid maakt plaats voor Simpel sim only

Simpel Prepaid is per 1 augustus 2019 dan echt verdwenen. Al veel providers hebben in de afgelopen jaren besloten om de prepaid mogelijkheden te beperken of helemaal te laten verdwijnen. Uiteindelijk heeft provider Simpel nu ook besloten om Simpel Prepaid helemaal af te schaffen. In plaats daarvan wil de provider zich volledig gaan richten op het aanbieden van sim only abonnementen. Hierbij ontstaat er een ruime keuze aan sim only abonnementen, waardoor er voor iedereen een passend abonnement is af te sluiten bij Simpel. Zo probeert de provider Prepaid gebruikers te overtuigen om bij dezelfde provider te kiezen voor sim only.

Telefoonnummer van Simpel Prepaid is vervallen

Simpel heeft de eigen klanten goed op de hoogte gehouden over het verdwijnen van Simpel Prepaid. Zo werd er op tijd gecommuniceerd dan men tot 1 mei 2019 nog op kon waarderen, waar dat dit daarna niet meer mogelijk zou zijn. Daarnaast werd duidelijk gesteld dat alle telefoonnummers die onder Simpel Prepaid vielen zouden komen te vervallen per 1 augustus 2019. Eventuele tegoeden die op die datum nog op de kaart stonden zijn eveneens komen te vervallen. Zo bestaat Simpel Prepaid echt niet meer sinds 1 augustus van dit jaar.

Mensen hebben geen behoefte meer aan prepaid

Voorheen bestond er de keuze tussen een abonnement met een toestel of prepaid. Hier is natuurlijk sim only bij gekomen en dit heeft ervoor gezorgd dat prepaid niet meer gewenst is. Mensen kunnen nu voordelig profiteren van sim only zonder toestel en sim only is voor de gemiddelde gebruiker voordeliger dan prepaid bellen, sms’en en internetten. Dit geldt zeker bij Simpel, want er worden nu sim only abonnementen aangeboden voor slechts 2,50 euro per maand. Zelfs voor mensen die weinig gebruik maken van hun telefoon is er dus zeker een voordelige, vervangende optie.

Is Simpel de juiste provider voor jou?

Simpel heeft voordelige sim only abonnementen, maar de provider is natuurlijk niet je enige keuze. Had je Simpel Prepaid en ben je nu op zoek naar iets anders? Dan kun je bij ons natuurlijk onafhankelijk de diverse sim only opties van alle providers vergelijken.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen