Wat is beste sim only provider van 2020/2021?

Geplaatst op 06-08-2019 05:52

Wat is beste sim only provider van 2020/2021?

De beste sim only provider van 2020 is weer verkozen aan de hand van de mening van mensen die gebruik maken van een sim only abonnement. Tijdens het onderzoek werden er ruim 1.100 personen ondervraagd en uiteindelijk kon op die manier de beste sim only provider van 2020 worden verkozen. De winnaar is Simyo geworden, met een totaalscore van maar liefst een 9,1. Overigens is Simyo niet alleen de beste sim only provider van 2020 . In 2019 en 2018 werd deze provider namelijk ook al tot beste provider van het jaar uitgeroepen.

Tweede plek scheelt niet veel met de beste sim only provider van 2020

Een 9,1 is natuurlijk een bijzonder hoge score, maar Simyo is niet de enige provider die een hoge score neer wist te zetten. De tweede plek volgt op korte afstand met een 9 als cijfer, gevolgd door een plek die wordt gedeeld door twee providers. De nummer twee scheelt dus slechts 0,1 punt met de nummer 1.

Bekijk hier de top 3:

  1. Simyo
  2. Simpel
  3. HollandsNieuwe
  4. Youfone

De prijs is belangrijker dan service

Het onderzoek kon ook vaststellen dat de prijs van een sim only abonnement voor de gebruikers belangrijker is dan de service die zij ontvangen wanneer zij contact opnemen met de provider. Maar liefst 4 op de 10 sim only gebruikers hebben een abonnement tegen een prijs die lager ligt dan 10 euro per maand. Volwassenen hebben vaker een iets duurder sim only abonnement. Van deze groep heeft 38 procent een abonnement van minder dan 10 euro per maand. Onder de jongeren is dit percentage 45 procent en onder de 50-plussers gaat het om 60 procent.

Simyo niet de beste provider als het om klantenservice gaat

Natuurlijk werd er ook wel gekeken naar wat de sim only gebruikers vinden van de geboden klantenservice door de provider. Hierbij werd onder meer gevraagd naar de openingstijden, de wachttijden, de bereikbaarheid, deskundigheid en de fysieke winkels (indien aanwezig). Simyo, Vodafone, KPN en Telfort kwamen samen uit op gemiddeld een score van 8,1. Op dit vlak werd Youfone de winnaar, met een score van 8,4.

Is de beste sim only provider van 2019 goed voor jou?

Of Simyo ook voor jou de beste keuze is, is vooral afhankelijk van wat jouw specifieke wensen en behoeften zijn. Bij ons kun je onafhankelijk vergelijken op de belangrijkste punten, zodat je eenvoudig ontdekt welke provider het best bij jou past.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen