De belangrijkste voordelen van sim only

Geplaatst op 04-07-2019 06:49

De belangrijkste voordelen van sim only

De voordelen van sim only abonnementen zijn veel groter dan de voordelen waar mensen van profiteren wanneer zij kiezen voor een abonnement met een toestel. Het is dan ook geheel niet vreemd dat steeds meer mensen voor een sim only abonnement kiezen. Iedereen wil natuurlijk profiteren van de voordelen van sim only, maar wat zijn de belangrijkste voordelen van sim only abonnementen precies? Wij geven je een overzicht.

1. Je kunt je vertrouwde telefoon blijven gebruiken

Natuurlijk, het is leuk als je elke twee jaar een nieuwe smartphone ‘krijgt’, maar uiteindelijk betaal je hier een behoorlijk bedrag voor binnen je abonnementsbedragen én je krijgt een BKR-notering. Veel mensen houden echt van hun smartphone en vinden het eigenlijk prima om deze te blijven gebruiken zolang deze het doet. Dit kan met sim only!

2. Het is veel goedkoper

Eén van de belangrijkste voordelen van sim only is wel de maandprijs. Maandprijzen van sim only abonnementen zijn veel lager dan die van abonnementen met toestel. Dit komt natuurlijk doordat je bij een abonnement met toestel ook een deel van het toestel betaalt per maand. Je koopt het toestel op afbetaling, waardoor de maandkosten veel hoger komen te liggen.

3. Je zit nergens aan vast

Wil je optimaal voordeel en écht profiteren van de laagste prijs op dit moment? Dan kun je een sim only abonnement voor twee jaar afsluiten, maar dit hoeft natuurlijk niet. Sim only abonnementen kunnen tegen een kleine meerprijs maandelijks worden opgezegd, waardoor je in geen geval aan een provider vast zit.

4. Eindeloos veel keuze

Je hebt echt eindeloos veel keuze aan abonnementen én providers wanneer je voor sim only kiest. Tijdens je zoektocht kom je waarschijnlijk zelfs providers tegen waar je nooit eerder van hebt gehoord, gewoonweg omdat het er zo veel zijn dat je ze niet allemaal kunt onthouden. Je hebt dus altijd volop vrijheid in alle keuzes die je maakt.

5. Je kunt ook een tweedehands smartphone kopen

Je smartphone heeft helaas niet het eeuwige leven. Er komt een moment dat deze kapot gaat. Met een sim only abonnement kun je nu zelf bepalen wat je wilt gaan doen. Wil je een nieuwe smartphone kopen? Dan heb je eindeloos veel keuze aan duurdere, nieuwere, goedkopere en oudere modellen. Natuurlijk kun je ook extra geld besparen door een tweedehands smartphone te kopen.

Ontdek de voordelen van sim only zelf!

Heb jij nog geen sim only abonnement, maar wil je wel gaan profiteren van al die interessante voordelen van sim only? Dan kun je bij ons heel eenvoudig en snel de meest uiteenlopende sim only opties vergelijken. Zo weet je direct zeker dat je ook zo voordelig mogelijk uit bent als het om de prijs gaat.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen