Flexibel sim only abonnement het meest populair

Geplaatst op 04-07-2019 06:46

Flexibel sim only abonnement het meest populair

Een flexibel sim only abonnement heeft duidelijk de voorkeur bij de sim only gebruikers. Er zijn tegenwoordig natuurlijk aardig wat verschillende sim only abonnementen af te sluiten bij de providers. De mogelijkheden breiden zich steeds verder uit. Dit is ook logisch, want sim only wint steeds verder aan populariteit. Er zijn inmiddels al meer mensen met een sim only abonnement dan dat er nog mensen zijn met een abonnement met toestel. Mensen die een keuze maken uit de verschillende sim only opties kiezen in deze tijd het liefst voor een flexibel sim only abonnement.

Meer dan de helft kiest voor een flexibel sim only abonnement

Wanneer is er nu sprake van een flexibel sim only abonnement en wanneer niet? Dit is eigenlijk heel eenvoudig. Bij een abonnement dat niet flexibel is zit je voor een bepaalde langere periode vast aan het abonnement. De 1- en 2-jarige abonnementen vallen hieronder. Een sim only abonnement is flexibel wanneer je deze dagelijks, wekelijks of maandelijks op kunt zeggen. Je zit er dan dus in geen geval voor langere tijd aan vast. Meer dan de helft van alle sim only gebruikers, namelijk ongeveer 55 procent, heeft een flexibel sim only abonnement.

Circa 45 procent gaat voor een langere periode

Ongeveer 55 procent van de sim only gebruikers heeft een flexibel sim only abonnement en dat betekent dat ongeveer 45 procent gebruik maakt van een abonnement waar zij voor langere periode aan vast zitten. Het abonnement voor de duur van 1 jaar is daarbij, met ongeveer 25 procent, het meest populair. Slechts 1 op de 5 sim only gebruikers heeft gekozen voor een abonnement met een contractduur van 2 jaar.

Liever iets meer betalen dan vast zitten

De extra kosten die betaald worden voor het flexibel opzeggen van het abonnement zijn heel beperkt. Bij de meeste providers betaal je 1 of 2 euro per maand extra voor de mogelijkheid om het sim only abonnement maandelijks op te kunnen zeggen. Een groot deel van de sim only gebruikers betaalt dus liever dit kleine bedrag extra dan dat zij vast zitten aan een provider. Dit heeft vooral te maken met de sterk wisselende tarieven van providers. Sim only gebruikers willen niet vast zitten aan een provider die over een half jaar ineens de duurste provider op de markt is. Wil jij ook zo voordelig mogelijk genieten van sim only? Vergelijk de mogelijkheden dan vrijblijvend bij ons.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen