Jouw sim only abonnement kiezen: hoeveel belminuten?

Geplaatst op 04-06-2019 05:46

Jouw sim only abonnement kiezen: hoeveel belminuten?

Een sim only abonnement kiezen is niet altijd eenvoudig. Er zijn zo veel abonnementen beschikbaar dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je weet vaak wel hoeveel data je ongeveer nodig hebt, maar hoe zit dat met je belminuten? Je wilt natuurlijk wel een sim only abonnement kiezen waar je, wat belminuten betreft, echt genoeg aan hebt. Buiten je bundel bellen is vaak behoorlijk prijzig. Wij helpen je graag om te bepalen hoeveel belminuten je nodig hebt.

De belminuten voor je sim only abonnement kiezen

Je kunt natuurlijk op de eerste plaats je hoeveelheid internet bepalen. Veel mensen hebben een goed inzicht in hoeveel data zij verbruiken. Dit inzicht is een stuk kleiner wanneer het gaat om de belminuten. Natuurlijk wil je wel bewust de hoeveelheid belminuten voor je sim only abonnement kiezen. Je wilt niet te veel betalen voor je abonnement, maar je wilt ook niet maandelijks buiten je bundel bellen. Wij helpen je om het juiste aantal belminuten voor je sim only abonnement te kiezen.

Van 0 tot 300 minuten bellen

De categorie van 0 tot 300 minuten bellen kunnen we eigenlijk verdelen in twee groepen, namelijk de abonnementen met maximaal 100 belminuten en die met 100 tot 300 belminuten. Bel je niet dagelijks en duren de gesprekken nooit langer dan vijf minuten? Dan red je het makkelijk met 100 belminuten. Bel je elke dag? Dan is het vaak verstandiger om voor 300 belminuten te kiezen. Je hebt dan 9 belminuten per dag.

Wil je elke dag een kwartier bellen?

Er zijn veel mensen die elke dag even iemand bellen, om te vragen hoe het gaat of om gewoon even een praatje te maken voor de afleiding. Je kunt elke dag een kwartiertje bellen met een bundel met 500 belminuten zonder over je limiet te gaan. Bel je dagelijks een minuut of tien, dan heb je zeker genoeg aan een sim only abonnement met 500 belminuten.

Je kunt ook voor onbeperkt bellen kiezen

Vergeet niet dat je ook voor een sim only abonnement kunt kiezen met een onbeperkt aantal belminuten. Bel je vrij vaak en duren je gesprekken wat langer? Dan is het aan te raden om te kiezen voor onbeperkt bellen, zodat je niet steeds benauwd op de klok hoeft te kijken tijdens het doen van je verhaal. Natuurlijk kun je de sim only abonnementen vergelijken bij ons om zo voordelig mogelijk uit te zijn.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen