Sim only onbeperkt internet van diverse providers

Geplaatst op 08-05-2019 10:08

Sim only onbeperkt internet van diverse providers

Sim only onbeperkt internet abonnementen worden vaker gekozen door consumenten. Dit is niet verwonderlijk, want we doen steeds meer op internet met onze smartphone. Zo kijken we vooral veel filmpjes, we houden de mail bij op de smartphone en we sturen eindeloos veel appjes. Als je veel gebruik maakt van internet, dan is het prettig om je geen zorgen te hoeven maken over de grootte van je databundel. Je kunt dan kiezen voor een sim only onbeperkt internet abonnement. Deze zijn bij meerdere providers te verkrijgen.

De goedkoopste sim only onbeperkt internet abonnementen

Internet is vrij prijzig, maar het vergelijken van onbeperkt internet bundels levert je voordeel op. Natuurlijk worden de tarieven met regelmaat aangepast, waardoor het altijd aan te raden is om even te vergelijken voordat je daadwerkelijk een sim only abonnement afsluit. Op dit moment zijn Tele2 en Lebara het goedkoopst als het gaat om sim only onbeperkt internet deals. Beiden bieden een 2-jarig sim only abonnement met onbeperkt bellen, sms’en en internetten voor een bedrag van 25 euro per maand. Wel verschillen de aansluitkosten. Bij Tele2 betaal je hiervoor 20 euro, terwijl je hiervoor bij Lebara 15 euro betaalt.

Meerdere Tele2 opties voor een sim only onbeperkt internet

Tele2 biedt je dan weer wel wat meer keuze als het gaat om de abonnementen, en dan hebben we het met name over de abonnementsduur. Je kunt bij Tele2 namelijk ook een sim only abonnement afsluiten voor de duur van 1 jaar met onbeperkt internet, bellen en sms’en. Je betaalt dan 26 euro per maand. Voor nog een euro extra per maand, dus een maandelijks bedrag van 27 euro, kun je het abonnement maandelijks opzeggen.

Vergelijk alle sim only providers

Wil jij een sim only onbeperkt internet abonnement? Dan kun je bij nog veel meer providers terecht. Zo biedt T-Mobile, net als Tele2, meerdere mogelijkheden voor sim only deals met onbeperkt internet. De prijzen lopen op dit moment vanaf 27,50 per maand. Je kunt bij ons eenvoudig en snel online alle sim only abonnementen bij verschillende providers vergelijken. Vergelijken op onze website is volledig onafhankelijk.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen