De beste sim only providers bieden allemaal iets anders

Geplaatst op 08-04-2019 07:01

De beste sim only providers bieden allemaal iets anders

De beste sim only providers hebben allemaal iets anders in huis. Misschien is dit wel precies dé reden dat zij vaak worden geselecteerd als de beste providers. We hebben immers niet allemaal behoefte aan hetzelfde abonnement. Wat duidelijk zichtbaar is in de top 5 sim only abonnementen, van verschillende providers, is dat de abonnementen allemaal een andere inhoud kennen. Diversiteit blijkt dus erg belangrijk in de wereld van sim only abonnementen.

Groot verschil tussen de 2 beste sim only providers

Op de eerste plek van de top 5 beste sim only providers vinden we een abonnement van Ben. Het gaat om een 24 maanden abonnement met 3GB data en 100 belminuten of sms’jes. Een behoorlijke hoeveelheid internet, wat op het moment heel populair is. Dit maakt de nummer 2 extra verrassend, want daar staat een Telfort sim only abonnement zonder internet. Bij dit eveneens 24 maanden abonnement krijg je 150 belminuten en onbeperkt sms’en, maar geen internet. Dit is direct het goedkoopste sim only abonnement uit de top 5, met een bedrag van 7,50 euro per maand.

Welke providers vullen de top 5 verder aan?

We vinden T-Mobile op de derde plek, met een 24 maanden abonnement met 5GB internet en onbeperkt bellen en sms’en. Dit abonnement is, met 20 euro per maand, het duurst van de top 5 sim only abonnementen van dit moment. Daarentegen krijg je er ook wel het meest van alles voor terug. Op plek 4 zien we Hollandse Nieuwe staan, met een 24 maanden sim only abonnement met 2GB data en 2.000 belminuten of sms’jes. Dit is een goedkope optie als je wel een beetje internet wilt hebben. Je betaalt 8 euro per maand. De rij wordt gesloten door Vodafone, met een 24 maanden abonnement voor 13,50 euro per maand. Hiervoor krijg je onbeperkte sms’jes, 150 belminuten en 1GB internet.

Welke provider is voor jou het best?

Op dit moment ziet de top 5 er als bovenstaand uit, maar het overzicht kan soms dagelijks veranderen. Hoe weet je dan welke provider voor jou de beste keuze is? Dit is vooral afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en eisen. Je kunt bij ons de voordeligste en beste sim only providers online vergelijken om de beste partij voor jou te vinden.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen