Gaat Eneco sim only aanbieden?

Geplaatst op 04-03-2019 04:35

Gaat Eneco sim only aanbieden?

Eneco kennen we natuurlijk vooral als aanbieder van energie. Toch liggen er bij de energieleverancier ook plannen op tafel om sim only abonnementen te gaan aanbieden aan klanten. Eneco wil hierbij eigenlijk alleen dienen als merknaam, waardoor een netwerkoperator verantwoordelijk wordt voor het leveren van de wholesale service, de simkaarten en alle bijbehorende services.

De Randstad is het eerst aan de beurt

Er liggen nog veel nieuwe plannen op de plank bij Eneco, dus het zal niet zo veel vaart lopen voor de eerste sim only bundels van de energieleverancier beschikbaar komen. We moeten al snel denken aan het jaar 2022 of nog iets later. Wel is bekend dat de energieleverancier zich in eerste instantie vooral wil richten op de Randstad. De leverancier kan uiteindelijk het netwerkverbruik aan Eneco door gaan berekenen, waarna het per klant eenvoudig zal worden doorberekend.

Unieke sim only bundels?

Waar wil Eneco dan precies mee op de markt verschijnen? Wat maakt het voor deze energieleverancier interessant om ook deze markt aan te gaan spreken? Je zou denken dat er plannen zijn om met iets totaal nieuws in de wereld van sim only de markt te gaan betreden. Naar alle verwachting zal het gaat om sim only bundels met mobiel internet, sms’jes en bellen. Zo interessant of afwijkend is dat dus niet. Wel wordt er aangegeven dat de nadruk vooral ligt op het aanbesteden van de connectiviteit van Internet of Things, ofwel IoT.

Eneco is niet de eerste die het wil proberen

Energieleverancier Eneco is zeker niet het eerste energiebedrijf dat een gooi naar succes wil doen door ook internet aan te gaan bieden. Zo is energiebedrijf Oxxio al begonnen met het aanbieden van diverse multi-play pakketten. Dit gebeurde in januari van dit jaar, 2019. Daarnaast is ook energiebedrijf NLE al op dit vlak actief.

Sim only blijft gewoon groeien

Het is niet verwonderlijk dat er nieuwe partijen opstaan die ook met sim only aan de slag willen. Uiteindelijk is sim only steeds populairder aan het worden en blijft het aantal mensen met een sim only abonnement groeien. Wil jij een nieuw sim only abonnement afsluiten? Dan kun je bij ons eenvoudig online diverse aanbieders en bundels met elkaar vergelijken.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen