KPN Sim only met 200 GB

Geplaatst op 04-03-2019 04:30

KPN Sim only met 200 GB

Sim only bundels worden steeds groter. Dat wisten we eigenlijk al, maar dat er daadwerkelijk bundels aan zaten te komen van maar liefst 200 GB, dat is toch wel nieuws. KPN heeft afgelopen maand de nieuwe sim only bundels gepresenteerd en laat hiermee zien dat het allemaal nog veel groter kan dan we tot nu toe waren gewend. We hebben het dan over sim only abonnementen van 100 en 200 GB.

Onbeperkt bellen en sms’en voor 2 euro extra

Het aantal GB is behoorlijk omhoog geschoten. Bij de verschillende nieuwe sim only bundels van KPN hebben klanten twee mogelijkheden. Op de eerste plaats kan er worden gekozen voor een bundel met 150 sms’jes en / of belminuten. Daarnaast is er de mogelijkheid om een sim only bundel te kiezen waarbij men onbeperkt mag bellen en sms’en. Het verschil tussen deze twee mogelijkheden is slechts 2 euro, waardoor verwacht wordt dat de meeste klanten zullen kiezen voor de onbeperkte bundel.

Standaard abonnementen tot 100 GB

Op de eerste plaats komt KPN met maar liefst 6 nieuwe standaard abonnementen, welke beschikbaar zijn in de variant met 150 sms’jes en / of belminuten en met de onbeperkte bel- en sms-bundel. Deze sim only abonnementen worden afgesloten voor de duur van twee jaar. Je hebt de keuze uit 0, 2, 5, 15, 50 en 100 GB. Kies je voor de grootste databundel in combinatie met onbeperkt bellen en sms’en? Dan ben je 65 euro kwijt per maand.

Compleet abonnementen tot 200 GB

KPN biedt ook 6 nieuwe opties voor mensen die al gebruik maken van andere KPN diensten. Voor deze klanten liggen er zogenaamde Compleet abonnementen klaar, welke oplopen tot 200 GB. Hierbij bestaat de keuze uit 300 sms’jes en / of belminuten of onbeperkt bellen en sms’en. De volgende databundels zijn beschikbaar: 0, 4, 10, 30, 100 en 200 GB, ofwel het dubbele van wat mensen kunnen krijgen wanneer zij geen andere KPN diensten afnemen. Heb je al bestaande KPN diensten en wil je een sim only abonnement met onbeperkt bellen en sms’en en een databundel van 200 GB? Dan betaal je 60 euro per maand. De 200 GB bundel voor klanten met meer KPN diensten is dus goedkoper dan de 100 GB bundel voor mensen die geen andere KPN services gebruiken. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe sim only bundel? Natuurlijk kun je bij ons onafhankelijk vergelijken.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen