Basis Sim abonnementen van T-Mobile geschrapt

Geplaatst op 12-02-2019 07:47

Basis Sim abonnementen van T-Mobile geschrapt

T-Mobile en Tele2 gaan samen de toekomst tegemoet. Hier hebben wij eerder al een bericht over geplaatst, namelijk over de beloften die de twee partijen samen doen aan hun klanten. Bij een fusie is het natuurlijk onvermijdelijk dat er zaken veranderen. Voor T-Mobile klanten betekent dit dat het aanbod van hun provider gaat veranderen. De provider heeft namelijk besloten om alle Sim Only abonnementen die onder Basis Sim vallen van de kaart te halen.

Integratie in Go Sim Only

Onder de noemer Basis Sim van T-Mobile waren meerdere opties te vinden. Deze opties worden nu door de provider geschrapt, maar dat betekent niet dat alles zomaar verdwijnt als sneeuw voor de zon. De provider heeft besloten om diverse opties van Basis Sim in Go Sim Only te integreren. Hiermee zorgt T-Mobile ervoor dat er nog maar één abonnementsvorm beschikbaar is voor de klanten. Dit zou het maken van een keuze voor een Sim Only abonnement van de provider een stuk makkelijker moeten maken.

Veranderingen in het aanbod

Het spreekt voor zich dat het aanbod van T-Mobile er door deze wijziging wat anders uitziet. Onder Basis Sim was het mogelijk om een bundel te kiezen met 150 of 300 belminuten. Daarnaast konden zij kiezen uit een onbeperkt aantal sms-berichten, uit 100 of uit helemaal geen sms-berichten in de bundel. Dit alles met een maximum van 2 GB aan data. Nu er alleen nog Go Sim Only opties zijn, zijn de mogelijkheden ook wat veranderd. Zo kun je geen bundel met 500 MB data meer kiezen en je hebt alleen de keuze uit 120 belminuten of een onbeperkt aantal belminuten. Over de sms-berichten hoeft men zich niet druk te maken. Deze zijn onbeperkt bij alle Go Sim Only opties.

Iets duurdere Sim Only abonnementen

De nieuwe Sim Only abonnementen, onder de noemer Go Sim Only, worden aangeboden vanaf een tientje per maand. Dit is de optie met 120 belminuten in de bundel. De veranderingen maken de opties dan ook wel wat duurder. Klanten die nu 150 of 130 belminuten hadden met Basis Sim betaalden hiervoor respectievelijk 7 en 9 euro per maand. Belminuten omlaag, prijs omhoog. Bestaande klanten behouden overigens wel hun vaste prijs. Zij hoeven dus niet meer te gaan betalen door deze wijziging. Is T-Mobile voor jou wel de meest voordelige optie? Dan kun je natuurlijk makkelijk bij ons checken!

Lees meer op de site van Tele2

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen