Ruil je iPhone in voor een XS of XR model

Geplaatst op 17-01-2019 11:36

Ruil je iPhone in voor een XS of XR model

Steeds meer mensen hebben een sim only abonnement. Logisch, want dit is een stuk goedkoper. Je kunt langer met je eigen smartphone doen, dus je hebt niet meer elke twee jaar een nieuw toestel nodig. Dan kun je beter profiteren van lage maandprijzen van een sim only abonnement en een nieuwe smartphone kopen wanneer je daaraan toe bent. Toch is het dan wel vaak een aardige uitgave, zeker wanneer je een nieuw toestel wilt. Daarom heeft Apple nu een inruilactie bedacht voor iedereen die een iPhone XS of een iPhone XR wil kopen, én al in het bezit is van een ouder iPhone toestel.

iPhone gebruikers kunnen veel besparen

Apple biedt iPhone eigenaren nu de mogelijkheid om een iPhone in te ruilen tegen een nieuw model. Dit betekent dat je een stuk minder hoeft te betalen voor de aankoop van een iPhone XS of een iPhone XR. De echt oude iPhones kunnen niet worden ingeruild, maar als je een model uit de iPhone 6 reeks of uit de iPhone 7 reeks hebt kun je aardig besparen op de aankoop van één van de nieuwe modellen. Je inruilkorting kan oplopen tot wel 300 euro.

De actie is maar van tijdelijke aard

Heb je een sim only abonnement en een iPhone 6 of 7? Dan is het misschien goed om er nu over na te denken of je niet toch een nieuw toestel wilt. Voor de iPhone XS, het duurste model van de twee nieuwe modellen, betaal je toch een bedrag tussen de 1.100 en 1.200 euro. Dan is een besparing tot 300 euro toch wel heel aantrekkelijk. Twijfel in dit geval niet te lang, want de actie is maar van tijdelijke aard.

Tot wanneer loopt de inruilactie van Apple?

In China loopt dezelfde actie, welke eindigt op 31 januari 2019. In Nederland en België is de actie nu ook actief, maar Apple heeft voor deze landen nog geen einddatum vastgesteld. Het kan dus zomaar gedaan zijn met de actie. Als je ervan wilt profiteren, dan is het aan te raden om dat op korte termijn te doen. Het is namelijk geen garantie dat de actie in ons land even lang doorloopt als in China.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen