Fusie Tele2 en T-Mobile: welke beloften doen zij?

Geplaatst op 17-01-2019 11:35

Fusie Tele2 en T-Mobile: welke beloften doen zij?

Klanten van Tele2 en T-Mobile hebben het inmiddels al van hun eigen provider vernomen, maar voor wie niet bij één van deze twee een abonnement heeft kan er nog door verrast worden: Tele2 en T-Mobile gaan fuseren en worden samen één provider per 1 januari 2019. Dit brengt voor de klanten de nodige beloften met zich mee voor zowel de klanten met een abonnement met toestel als de klanten met een sim only abonnement. Hieronder vind je de belangrijkste beloften die door de twee providers worden gedaan.

1. Als eerste een 5G verbinding

Door de handen ineen te slaan krijgen Tele2 en T-Mobile het voor elkaar om als eerst landelijk 5G internet aan te gaan bieden. Dit staat al te gebeuren in 2020 en het lukt VodafoneZiggo en KPN niet om dit ook voor elkaar te krijgen.

2. Méér glasvezel

Na de fusie wordt er direct een start gemaakt met de uitbreiding van glasvezel, zodat alle klanten uiteindelijk kunnen gaan genieten van snel internet. Hierbij mogen de klanten rekenen op scherpe prijzen voor vaste contracten.

3. Unlimited data

De nieuwe provider garandeert dat unlimited data voor maximaal 25 euro per maand blijft bestaan voor de duur van minimaal 3 jaar. Klanten hoeven dus niet bang te zijn dat zij direct een stuk meer gaan betalen voor hun abonnement.

4. Meer vrijheid

Tele2 en T-Mobile willen meer vrijheid aan de klanten gaan bieden. Zo worden de prijzen voor unlimited abonnementen scherp gehouden en komt er de mogelijkheid tot het afsluiten van sim only abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn.

5. Geen digitale ongelijkheid meer

De twee providers geven zelf aan een einde te willen maken aan de digitale ongelijkheid in Nederland. Nog ongeveer een half miljoen Nederlandse huishoudens hebben te maken met een internetverbinding die eenvoudigweg beroerd is. T-Mobile en Tele2 gaan aan de slag om ook deze mensen stabiel en snel internet te kunnen garanderen.

Is het ook de goedkoopste optie?

Leuk natuurlijk, al die beloften, maar is overstappen naar – of blijven bij – Tele2 / T-Mobile ook de goedkoopste optie? Dit kun je natuurlijk zelf eenvoudig online vergelijken bij ons. Je kunt dan makkelijk zien wat voor jouw specifieke verbruik de voordeligste keuze is.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen