Ben heeft nu ook een 7GB bundel

Geplaatst op 06-12-2018 08:39

Ben heeft nu ook een 7GB bundel

De sim only abonnementen van diverse providers worden steeds groter en in verhouding steeds voordeliger. Het is duidelijk dat de aanbieders van sim only flink tegen elkaar moeten opboksen om klanten aan te trekken en te behouden. De concurrentiestrijd is begonnen. Ook Ben heeft nu aanpassingen gemaakt in de sim only mogelijkheden. Zo is er een abonnement bij gekomen met een databundel van 7GB.

Een deel van je databundel is nu gratis

Ben komt direct met een compleet nieuwe aanpak om klanten binnen te halen en vast te houden. Zo heeft deze provider niet alleen een nieuwe databundel toegevoegd aan het assortiment, maar de prijzen van de bestaande databundels zijn ook verlaagd. Het gaat niet om een gewone prijsdaling, maar om een deel van de databundel die gratis wordt aangeboden. Doordat je een deel van je data gratis krijgt van Ben wordt de maandprijs vanzelf lager. Anderzijds zijn twee grotere databundels verkleind met 1GB.

Niet alle prijzen zijn evenveel gedaald

Ben heeft een groot deel van de prijzen van de sim only abonnementen aangepast, maar niet alle prijzen zijn evenveel gedaald. De combinatie van 2GB en 100 belminuten is zelfs gelijk gebleven in prijs. De combinatie van 1GB en 100 belminuten laat een prijsdaling zien van 50 cent. Niet echt om over naar huis te schrijven dus. Het zijn dan ook vooral de grotere sim only abonnementen die echt voordeel laten zien. De sim only abonnementen van 4GB en 6GB, allebei gecombineerd met 100 belminuten, zijn uit het assortiment gehaald. Deze zijn vervangen door abonnementen met 3GB en 5GB, waarmee de prijs met 3 euro zakt.

Er is een 7GB bundel toegevoegd aan het assortiment

Voor 14 euro per maand kun je nu ook kiezen voor de nieuwe 7GB sim only optie van Ben. Een relatief laag bedrag voor veel data, dus velen kunnen hier goed voordeel mee doen. De 7GB data wordt gecombineerd met 100 belminuten. Heb je hier te kort aan? Dan kun je voor 1 euro extra per maand 300 belminuten krijgen. Ben je bang dat je ook dan nog niet uitgesproken bent? Dan betaal je 2 euro extra om onbeperkt te kunnen bellen. Is Ben de voordeligste optie voor jou? Vergelijk het eenvoudig bij ons!

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen