Speciaal sim only abonnement voor de kleintjes

Geplaatst op 01-11-2018 02:49

Speciaal sim only abonnement voor de kleintjes

Kinderen krijgen natuurlijk op steeds jongere leeftijd een mobiel. Toch valt het voor ouders vaak niet mee om kinderen goed te leren omgaan met het toestel, en dan met name met het oog op de kosten. Hier heeft Tele2 een oplossing voor gevonden. De provider komt namelijk met het allereerste sim only abonnement speciaal voor de kids.

Een sim only abonnement met 1GB data

Ouders kunnen het eigenlijk ‘niet maken’ om de kinderen een smartphone zonder internet te geven. Tegenwoordig willen kinderen natuurlijk ook overal online zijn. Daarnaast willen zij niet onderdoen voor hun klasgenootjes. Het nieuwe sim only abonnement van Tele2, speciaal voor kinderen, heeft dan ook een databundel van 1GB. Omdat veel kinderen thuis op wifi zitten zou dat zeker meer dan voldoende moeten zijn om de maand mee door te komen. Het belangrijkste onderdeel is dan ook te vinden op het vlak van het bellen.

Bellen is het belangrijkst

Kinderen zijn het hier misschien niet per se mee eens, maar de ouders zeker wel: bellen is het belangrijkst. Een kind moet, in alle mogelijke situaties, in staat zijn om te bellen. Hier houdt het sim only abonnement voor kinderen optimaal rekening mee. De kinderen kunnen voor 15 cent per minuut bellen, maar daarnaast kunnen er drie verschillende telefoonnummers worden ingesteld voor onbeperkt bellen. Deze drie nummers kunnen door de ouders worden ingesteld. Het is mogelijk om eens per maand de telefoonnummers te wijzigen wanneer dit nodig mocht zijn.

Onbeperkt is niet helemaal onbeperkt

Onbeperkt bellen naar drie nummers klinkt heel aantrekkelijk, maar onbeperkt is in dit geval niet helemaal onbeperkt. Er is een limiet ingesteld van 10 euro per maand aan belkosten. Wanneer dit grensbedrag bereikt wordt kan er niet meer worden gebeld, dus ook niet naar de vooraf ingestelde drie telefoonnummers. Natuurlijk kan het kind dan nog wel gewoon gebeld worden. Het limiet is vooral door Tele2 ingesteld om misbruik van dit sim only abonnement voor kinderen te voorkomen.

Als er ééntje over de brug is..

Het allereerste sim only abonnement voor kinderen, van provider Tele2, wordt afgesloten voor een jaar tegen een maandbedrag van 7 euro. Wel worden er nog aansluitkosten in rekening gebracht van 15 euro. Natuurlijk heeft Tele2 hiermee weer een eerste innovatieve stap gezet. Het zou vreemd zijn als er niet meer providers zouden volgen met een speciaal sim only abonnement voor kinderen.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen