Jongeren betalen de smartphone steeds vaker zelf

Geplaatst op 02-10-2018 01:49

Jongeren betalen de smartphone steeds vaker zelf

Dagelijks worden er nieuwe Sim Only abonnementen afgesloten. Dit is natuurlijk heel positief. Met een Sim Only abonnement ben je immers een stuk goedkoper uit dan met een abonnement waar een smartphone bij zit. Daarnaast zorgt deze laatste optie voor een BKR-registratie waar niemand op zit te wachten.

De smartphone wordt vaker zelf gekocht

Het feit dat steeds meer mensen, en zeker ook jongeren, kiezen voor een Sim Only abonnement betekent natuurlijk ook dat steeds meer mensen zelf een smartphone aan moeten schaffen. Je hebt al een leuke smartphone voor een paar tientjes, maar een groot deel van de jongeren neemt geen genoegen met een dergelijk budget toestel. Volwassenen hebben hier minder moeite mee.

Jongeren willen erbij horen

Zeker voor de jongere doelgroep is het vaak heel belangrijk om er op school bij te horen. Dit betekent dat zij mee moeten gaan met de trends en ook de smartphone speelt hier een belangrijke rol in. Hoe nieuwer het model, hoe interessanter het is voor anderen. Jongeren willen dus het liefst een zo nieuw mogelijk model, vaak van Samsung of Apple. Leuk natuurlijk, maar dat zij precies de toestellen die voor velen onbetaalbaar zijn.

Ze gaan er zelf voor aan de slag

Veel ouders willen of kunnen geen dure smartphone voor de kinderen betalen. Wanneer we een gemiddelde prijs van 750 euro nemen, en dat is nog aan de lage kant, dan betekent dit al een hele uitgave voor ouders. Hier komt natuurlijk nog bij dat er in één gezin vaak meerdere kinderen met een smartphone zijn. De kosten lopen dan al snel op, waardoor steeds meer ouders de keuze maken om de smartphone niet meer ‘cadeau’ te doen. Wel zijn zij eerder bereid om de kosten voor een Sim Only abonnement op zich te nemen, zolang het kind verantwoordelijk met de bundel omgaat. Meer dan driekwart van de jongeren geeft aan zelf te werken voor een smartphone.

Besparen op het Sim Only abonnement

Natuurlijk zijn er ook veel jongeren die zelf de kosten van het Sim Only abonnement moeten voldoen. In dit geval is het altijd verstandig om goed te vergelijken, en dit doe je bij ons. Je kunt eenvoudig de voordeligste opties vinden om goed te besparen op je Sim Only abonnement.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen