Slim besparen op je Sim Only abonnement

Geplaatst op 21-08-2018 11:16

Slim besparen op je Sim Only abonnement

Bij het kiezen van een prepaid toestel besteedden we in het verleden vooral aandacht aan de prijs en de specificaties van het toestel. Wilden we een abonnement met toestel afsluiten? Dan keken we naar het toestel dat we wilden hebben en hier kozen we het goedkoopste abonnement bij. Nu we allemaal spontaan voor Sim Only abonnementen kiezen besteden we minder aandacht aan tarieven, omdat we er van uit gaan dat alle Sim Only abonnementen goedkoop zijn. Toch is vergelijken zeker de moeite waard.

Hoe kun je besparen op je Sim Only abonnement?

Je kunt nog zeker een mooi bedrag besparen op je Sim Only abonnement door goed te vergelijken. Natuurlijk kijk je hierbij niet alleen naar de prijzen, maar ook naar wat jij nodig hebt. Waarom zou je betalen voor onderdelen van het abonnement waar je toch geen gebruik van maakt? Kijk dus eerst naar wat je nodig hebt. Denk hierbij aan de hoeveelheid internet die je gebruikt zonder dat je gebruik kunt maken van wifi, aan het aantal sms’jes dat je nog verstuurd in de gemiddelde maand en naar het aantal belminuten dat je verbruikt.

Neem je abonnement iets ruimer

Tegenwoordig kun je goed kiezen voor een abonnement dat echt bij je past. Je kunt heel veel dingen zelf instellen en bijstellen, zoals je internetbundel. Bereken eens wat je gebruikt in de maand en neem je abonnement iets ruimer. Waarom iets ruimer? Omdat dit geld bespaart. Als je het Sim Only abonnement net iets te krap instelt, dan moet je buiten je bundel gaan betalen en deze kosten liggen vaak hoog. Door je abonnement iets ruimer in te stellen zit je altijd goed en betaal je de scherpste prijs.

Vergelijk de opties en kies bewust

Het is vaak lastig in te schatten hoeveel je precies gebruikt in de maand. Daarnaast krijg je te maken met maanden waarin je net even wat meer of juist minder gebruikt dan gewoonlijk. Met het oog hierop is het vaak voordeliger om te kiezen voor een Sim Only abonnement die je tussentijds eenvoudig kunt aanpassen naar je behoeften. Dus, vergelijk alle Sim Only abonnementen die op dit moment beschikbaar zijn en maak je keuze bewust. Het kan je veel geld besparen.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen