Hoe goedkoop is sim only wereldwijd?

Geplaatst op 02-07-2018 08:18

Hoe goedkoop is sim only wereldwijd?

Onderzoek heeft aangetoond dat ons land behoort tot de landen waarin sim only oplossingen het meest voordelig zijn. Onderzoeksbureau Telecompaper onderzocht in hoeverre de prijzen voor sim only dalen en dit leverde een indrukwekkend resultaat op. De sim only tarieven zijn namelijk met maar liefst een kleine 15 procent gezakt ten opzichte van vorig jaar. Dit heeft tot gevolg dat Nederland tot de goedkoopste landen behoort binnen Europa als het gaat om sim only abonnementen.

De sim only tarieven gaan overal omlaag

Door heel Europa zijn de sim only prijzen omlaag gegaan. Het levert toch een mooie besparing op. In het eerste kwartaal van vorig jaar betaalden sim only gebruikers gemiddeld 43 euro voor hun bundel. Dit is gezakt naar gemiddeld 36 euro per maand in het eerste kwartaal van dit jaar. Het gaat dan om de grote sim only bundels, met 10 GB data en 1.000 belminuten of sms’jes. Dat levert toch een jaarlijkse besparing van 84 euro op.

De verschillen zijn enorm!

In Denemarken zijn de sim only gebruikers het voordeligst uit. Hier komt men een heel eind met een maandbedrag van slechts 15 euro. Nederland komt op ruim het dubbele uit, dus wij zijn zeker niet het goedkoopste sim only land. Toch mogen we blij zijn dat we geen sim only abonnement in Griekenland hebben, want daar wordt een maandprijs betaald van maar liefst – schrik niet – 288 euro! Een belachelijke prijs natuurlijk, maar er is wel een verklaring voor. Er is namelijk maar één aanbieder van het specifieke sim only abonnement. Wij Nederlanders zouden een prijs van 83 euro per maand al belachelijk vinden. Dit is de maandprijs die in Portugal betaald moet worden voor een vergelijkbaar sim only abonnement.

Sim only vergelijken

In ons land liggen de prijzen dus eigenlijk heel aantrekkelijk in vergelijking tot de sim only tarieven in andere Europese landen. Toch zijn er binnen onze landsgrenzen ook aardig wat verschillen in prijzen te vinden. Het is dan ook altijd aan te raden om de diverse mogelijkheden op het gebied van sim only te vergelijken. Zo weet je zeker dat je de voor jou meest voordelige optie kiest.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen