Bepaal zelf je kortingsperiode bij Simyo

Geplaatst op 31-05-2018 12:27

Bepaal zelf je kortingsperiode bij Simyo

Overweeg jij nog om een sim only abonnement af te sluiten? Dan kun je eens kijken naar de deal van Simyo. Deze aanbieder van sim only abonnementen geeft je namelijk nog tot 31 juli 2018 de mogelijkheid om te profiteren van een blijvende korting. Het gaat niet om alle sim only abonnementen van deze aanbieder, maar om de bundels van 1.000 en van 4.000 MB. Wie één van deze internetbundels afneemt vóór 31 juli 2018 kan van een behoorlijke korting profiteren.

De korting blijft actief!

We zien natuurlijk vaker bij sim only providers dat er tijdelijke kortingen worden gegeven. Je kunt bijvoorbeeld de eerste paar maanden van een verlaagde prijs profiteren, waarna je de reguliere prijs voor de internetbundel gaat betalen. Dit is bij Simyo niet het geval en daarmee is deze korting echt uniek. Als je namelijk binnen de looptijd van de actie een internetbundel van 1.000 of van 4.000 MB afsluit tegen de kortingsprijs, dan blijf je deze kortingsprijs ook betalen als de actie verlopen is.

Een blijvende korting dus

Simyo biedt je hiermee de mogelijkheid om blijvend van de korting te profiteren. De enige voorwaarde is natuurlijk dat je van de kortingsbundel gebruik blijft maken. Stap je over naar een ander abonnement? Dan ga je de reguliere prijs betalen. Als je nu dus bewust kiest voor een internetbundel waar je nog lange tijd gebruik van wilt maken, dan kun je ook lange tijd genieten van de aantrekkelijke sim only korting.

Tussentijds tijdelijk wijzigen is niet mogelijk

Je blijft de kortingsprijs voor je sim only abonnement betalen zo lang als je er gebruik van maakt. Je bent natuurlijk altijd vrij om je abonnement aan te passen, maar in dat geval komt wel de kortingsprijs te vervallen. Het is ook niet mogelijk om bijvoorbeeld voor een maand een hoger of lager abonnement af te nemen en vervolgens weer terug te gaan naar het kortingspakket. Ook dan ga je de reguliere prijs weer betalen. Een goede optie om te overwegen dus, maar het is wel belangrijk om je keuze bewust te maken. Alleen dan kun je voor lange tijd van een fijne sim only korting genieten.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen