Spaar voor een cadeau bij je telefoonabonnement

Geplaatst op 06-02-2018 04:18

Spaar voor een cadeau bij je telefoonabonnement

Een goedkoop sim only abonnement en daarbij ook nog een cadeau krijgen, dat klinkt te mooi om waar te zijn toch? Nee hoor, bij UnitedConsumers kun je sparen voor leuke cadeau’s bij je telefoonabonnement, zoals bijvoorbeeld tablets en gadgets.

Kijk je al heel erg uit naar een nieuwe joystick voor je gameconsole of zoek je een nieuw lcd-scherm, maar lukt het niet om ervoor te sparen? UnitedConsumers helpt. Dit consumentencollectief koopt groot in en de korting die ze daarbij krijgen, geven ze door aan jou. Je kiest een provider uit en eventueel een toestel. Bij UnitedConsumers profiteer je niet alleen van de voordelen van een telefoonabonnement, maar ook van de voordelen op sim only’s. In een duidelijk overzicht staat precies wat je betaalt en hoeveel korting je krijgt. Dus geen kleine lettertjes, maar altijd weten waar je aan toe bent.

Elke maand selecteert UnitedConsumers de beste gsm aanbiedingen en sim only aanbiedingen voor jou. En dat zijn aanbiedingen waar je echt iets mee kunt. Alles wat je bespaart vind je terug in je online kortingstegoed, en dat tegoed kun je omwisselen voor een kado naar keuze in de kadoshop. Je kiest een kado, dat gewoon bij je wordt thuisbezorgd. Je kunt je gespaarde bedrag in één keer besteden aan een kado, maar ook maar een gedeelte. Wat overblijft, blijft gewoon staan. Je kunt het natuurlijk ook uit laten keren op je bankrekening en er zelf iets leuks van kopen.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen