Sim Only wordt populairder onder zakelijke gebruikers

Geplaatst op 30-11-2017 11:43

Sim Only wordt populairder onder zakelijke gebruikers

Sim Only is eigenlijk de afgelopen jaren alleen een goede optie voor particulieren geweest. Het aantal Sim Only abonnementen is zeker in het afgelopen jaar flink toegenomen. Bedrijven bleven een beetje achter en hier was ook een belangrijke reden voor. Verreweg de meeste Sim Only aanbieders hebben namelijk totaal geen mogelijkheden voor bedrijven. Ondernemingen die zakelijke abonnementen willen afsluiten hebben eigenlijk weinig andere keus dan een regulier abonnement met toestel.

Er moet een bedrijfsnaam op de factuur

Er is een groot misverstand dat ervoor zorgt dat bedrijven kiezen voor een regulier abonnement, omdat zij denken dat er geen andere mogelijkheden zijn. Het is voor bedrijven namelijk niet verplicht om een zakelijk abonnement af te sluiten als het toestel zakelijk wordt gebruikt. Het is heel goed mogelijk om een particulier abonnement af te sluiten en deze zakelijk te gebruiken. Veel bedrijven denken dat dit niet mogelijk is, omdat de btw dan niet kan worden teruggevraagd bij de belastingdienst. Niets is minder waar. Om de btw terug te kunnen vragen is het enkel nodig dat de bedrijfsnaam op de factuur staat vermeld.

Meerdere providers vermelden op verzoek een bedrijfsnaam

Het grootste deel van de Sim Only aanbieders heeft geen opties voor zakelijke abonnementen, maar dit betekent dus niet dat je hier niet terecht kunt. Er zijn namelijk een aantal providers die de mogelijkheid bieden om een bedrijfsnaam op de factuur te laten vermelden. Dit kan bijvoorbeeld bij Simyo. Hier kun je een particulier Sim Only abonnement afsluiten en een bedrijfsnaam laten plaatsen op de factuur. Op deze manier kan de btw van het abonnement gewoon worden teruggevraagd bij de bedrijfsaangifte en kunnen bedrijven toch profiteren van de voordelen van Sim Only.

Providers vergelijken

Het is natuurlijk altijd belangrijk om Sim Only providers te vergelijken. De abonnementen worden op verschillende manieren vormgegeven en overal hangt een apart prijskaartje aan. Als je een Sim Only abonnement wilt afsluiten om zakelijk te gebruiken, dan is het altijd mogelijk om bij de meest voordelige provider na te vragen of het mogelijk is om de bedrijfsnaam op de factuur te plaatsen.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen