Sim only goedkoper dan prepaid

Geplaatst op 02-08-2017 03:19

Sim only goedkoper dan prepaid

Dat sim only goedkoper is dan een abonnement met toestel is allang geen nieuws meer. Zeker nu je direct bij het BKT te Tiel wordt geregistreerd als je een abonnement met mobiel neemt is het helemaal niet zo aantrekkelijk meer om deze keuze te maken. Dit heeft ervoor gezorgd dat tienduizenden mensen die eerder een abonnement met toestel hadden nu hebben gekozen voor een sim only abonnement. Mensen die gebruik maken van een prepaid toestel zijn nog niet helemaal overtuigd, maar onderzoek heeft nu toch uitgewezen dat het in de meeste gevallen goedkoper is om een sim only abonnement te nemen dan vast te houden aan je prepaid toestel.

Wanneer is sim only goedkoper dan prepaid?

Sim only is op de eerste plaats goedkoper voor mensen die over het algemeen veel bellen. Het bellen met een prepaid telefoon is toch wat duurder dan met een sim only abonnement, vooral als er veel gebeld wordt. Daarnaast is het voordeliger om de prepaid oplossing de deur uit te doen wanneer er veel gebruik wordt gemaakt van mobiel internet. Het gebruik van mobiel internet vreet beltegoed, terwijl je tegen een laag bedrag per maand al behoorlijk wat data kunt verbruiken met een sim only bundel. Als er erg weinig gebeld wordt, dan is een prepaid nog altijd goedkoper, vooral omdat het beltegoed langer dan een maand meegaat als er weinig gebeld wordt. Ditzelfde geldt voor wanneer er geen of weinig gebruik wordt gemaakt van mobiel internet.

Hoe weet je zeker wat het goedkoopst is?

Om zeker te weten wat de meest voordelige optie is kun je eens een maand lang bijhouden hoeveel je belt en hoeveel data je verbruikt met mobiel internet. Bekijk op basis hiervan wat voor sim only bundel je nodig zou hebben en vergelijk de aanbieders van deze bundels. Bekijk vervolgens of deze bundel goedkoper is dan het beltegoed dat je per maand opmaakt.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen