Tele2 klanten besparen massaal 10 euro per maand

Geplaatst op 02-08-2017 03:15

Tele2 klanten besparen massaal 10 euro per maand

Je kan de reclame van Tele2 gewoonweg niet gemist hebben. ‘Nu bij Tele2 unlimited data en overal schandalig snel 4G’. Misschien een heel irritante reclame, maar voor de provider wel een heel effectieve reclame. Door onbeperkt data aan te bieden met sim only heeft Tele2 namelijk al veel nieuwe klanten binnen kunnen halen. Daarnaast hebben veel bestaande klanten hun abonnement gewijzigd naar deze nieuwe variant. Tele2 is niet de enige provider die sim only abonnementen met onbeperkt data aanbiedt, maar wel de enige provider die er zoveel reclame over maakt.

Bijna 70.000 klanten profiteren van de sim only bundel

In totaal zijn er in juli 2017 een kleine 70.000 Tele2 klanten die gebruik maken van de unlimited data bundel van Tele2. Maar liefst 51.000 van deze klanten zijn nieuwe klanten van Tele2. Deze mensen zaten eerder dus bij een andere provider en zijn overgestapt naar Tele2. Op dit moment maakt de provider nog gebruik van de capaciteit van T-Mobile, de provider die ook unlimited data bundels aanbiedt. Nu Tele2 zo hard groeit wil de provider proberen om op korte termijn compleet op eigen benen te gaan staan.

Tele2 klanten besparen nu 10 euro per maand

Tele2 klanten die al bij deze provider een sim only bundel hadden besparen nu allemaal een tientje per maand. Het gaat dan om de klanten die eerder gebruik maakten van de grootste databundel van 24 GB. Deze mensen hebben niets hoeven doen om een tientje per maand te besparen. Tele2 heeft er namelijk voor gekozen om deze klanten automatisch van hun 24 GB bundel over te zetten naar de unlimited data bundel. Deze bundel is maandelijks 10 euro goedkoper. Een kleine 20.000 klanten van Tele2 bespaart nu dus aanzienlijk op de mobiele kosten. Daar scoort Tele2 natuurlijk ook punten mee.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen