Er komen meer Sim Only aanbieders bij

Geplaatst op 05-07-2017 11:18

Er komen meer Sim Only aanbieders bij

Dat Sim Only populairder wordt, dat is inmiddels geen nieuws meer. We zien duidelijk dat de grotere providers steeds meer Sim Only abonnementen gaan aanbieden en steeds minder abonnementen met toestel. Dit wordt alleen nog maar sterker nu mensen een BKR-codering krijgen wanneer zij een smartphone bij een abonnement nemen. Nu komen er ook steeds meer Sim Only aanbieders bij. Lebara is één van de laatste nieuwkomers in Nederland. Deze provider komt voor nu met drie verschillende bundels.

Sim Only bundels van Lebara

Lebara heeft in juni 2017 drie Sim Only bundels in Nederland geïntroduceerd. Alle drie de bundels hebben 200 Sms’jes en onbeperkt bellen. Vervolgens heb je de keuze uit 1 GB, 2 GB en 3 GB Per maand. De kleinste bundel kost maandelijks slechts 10 euro. Voor elke gigabyte extra betaal je 5 euro meer in de maand. Ben jij veel in het buitenland? Dan hebben de drie Sim Only bundels een interessante extra optie. Je kunt er dan voor kiezen om 5 euro per maand extra te betalen, waarmee de bundels geldig zijn in heel Europa en in diverse verdere landen, zoals onder meer China, Canada en Amerika. Permanente roaming in het buitenland wordt automatisch tegengewerkt met behulp van de fair use policy.

Een relatief goedkope optie

Met deze drie bundels biedt Lebara relatief goedkope Sim Only abonnementen. Wel is het belangrijk dat je er goed rekening mee houdt dat je binnen je abonnement blijft. Ga je buiten je bundel, dan worden de tarieven ineens een stuk hoger. Het starttarief ligt dan direct op 12 cent en je betaalt per minuut bellen naar een mobiel nummer een tarief van 9 cent. Een nadeel van deze nieuwe Sim Only abonnementen van Lebara is wel dat ze niet maandelijks opzegbaar zijn. Je kiest automatisch voor een contract van 2 jaar.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen