Waarom is Sim Only de beste keuze?

Geplaatst op 02-06-2017 10:59

Waarom is Sim Only de beste keuze?

Steeds meer mensen raken overtuigd van de voordelen van Sim Only ten opzichte van een abonnement met een toestel. Nu je een BKR-registratie krijgt als je kiest voor een telefoonabonnement met een ‘gratis’ toestel, omdat dit toestel wordt gezien als een lening, is er natuurlijk nog een voordeel voor Sim Only bij gekomen. Toch zijn er meer zaken die ervoor zorgen dat Sim Only gewoonweg de betere keuze is. Wij benoemen de 4 belangrijkste voordelen.

1. Gewoon een goed netwerk

Voorheen werd nog weleens gedacht dat mensen met een Sim Only abonnement slechter bereik hadden. Het netwerk waar gebruik van wordt gemaakt is in feite gewoon hetzelfde als het netwerk dat wordt gebruikt bij abonnementen met toestel.

2. Een ruimere keuze

Als je een abonnement met een toestel wilt, dan heb je een beperkte keuze uit toestellen. Deze worden immers gekoppeld aan de beschikbare abonnementen. Je kunt je Sim Only simkaart gewoon in het toestel van jouw keuze doen, zolang deze simlockvrij is. Je hebt dus een zeer ruime keuze als het gaat om de telefoons.

3. Het eigen vertrouwde toestel

Mensen raken gewend aan het toestel dat zij gebruiken en veel mensen vinden het vervelend om steeds opnieuw aan een andere telefoon te moeten wennen. Smartphones gaan tegenwoordig lang mee, waardoor deze aan het einde van een abonnement vaak nog prima in orde zijn. Als je Sim Only hebt, dan kun je gewoon je eigen toestel blijven gebruiken totdat deze echt op is.

4. Dezelfde opties, maar dan goedkoper

Je kunt met een Sim Only abonnement gewoon alles wat je met een abonnement met toestel ook kunt. Je kunt internetten, bellen en sms’en in eigen land en in heel de EU. Toch betaal je voor een Sim Only abonnement een stuk minder dan voor een abonnement met toestel.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen