Steeds meer mensen kiezen voor Sim Only

Geplaatst op 09-05-2017 09:57

Steeds meer mensen kiezen voor Sim Only

De laatste jaren zijn steeds meer mensen overgestapt van een abonnement met toestel naar een Sim Only abonnement. Nu de wet gaan veranderen in mei 2017, en een abonnement zorgt voor een BKR-registratie, zal het aantal mensen dat kiest voor een Sim Only abonnement alleen nog maar toenemen. Het is dan ook zo dat Sim Only steeds meer voordelen met zich meebrengt ten opzichte van de abonnementen met toestel.

De belangrijkste voordelen van Sim Only

Wie voor Sim Only kiest heeft een bijzonder grote keuze aan providers. Er zijn namelijk veel providers die wel Sim Only aanbieden, maar die geen abonnementen met toestel verkopen. Hierdoor wordt de keuze aanzienlijk groter wanneer de voorkeur uitgaat naar Sim Only. Met Sim Only kan er aanzienlijk worden bespaard op de kosten. De nieuwste mobiele toestellen worden steeds van betere kwaliteit, waardoor je er langer mee kunt doen als je er netjes mee omgaat. Dit zorgt ervoor dat de aanschaf van een toestel voordeliger is dan deze te betalen binnen een abonnement. Je kunt speuren naar jouw ideale smartphone tegen de beste prijs en vervolgens het goedkoopste Sim Only abonnement nemen. Je bent dan vaak goedkoper uit dan met een abonnement met hetzelfde toestel. Tot slot is het natuurlijk zo dat veel Sim Only abonnementen maandelijks op te zeggen zijn, waardoor je niet twee jaar vast hoeft te zitten aan een abonnement.

Sim Only wordt straks nóg aantrekkelijker

Sim Only is in veel gevallen al de meest voordelige optie, maar als de wet straks gewijzigd is dan is het zeker de meest voordelige optie. Uiteindelijk wil niemand te boek komen te staan als wanbetaler en dit gebeurt eigenlijk automatisch wanneer je een abonnement met toestel neemt. Dit kan je zomaar 7.000 of 8.000 euro kosten op een hypotheek, bijvoorbeeld, en je kunt voorlopig minimaal 5 jaar lang niets meer op afbetaling kopen of een lening afsluiten in welke vorm dan ook.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen