Sim Only wordt nóg goedkoper

Geplaatst op 28-04-2017 05:21

Sim Only wordt nóg goedkoper

Dat Sim Only goedkoper is dan een abonnement, dat is natuurlijk geen nieuws meer. Wat wel nieuws is, is dat de prijzen van Sim Only dit jaar alleen maar gedaald zijn. Van alle providers bleven de tarieven voor Sim Only gelijk of werden deze naar beneden bijgesteld. Op een enkeling na zijn de tarieven dus niet verhoogd. Dit is natuurlijk goed nieuws, zeker nu we weten dat we vanaf mei 2017 allemaal aan de Sim Only kaarten moeten of moeten kiezen voor een registratie bij het BKR.

Welke Sim Only abonnementen zijn wel duurder geworden?

Tele2 heeft besloten om het grootste Sim Only abonnement iets in prijs te verhogen en ook KPN verhoogde het tarief van enkel het grootste abonnement met slechts 1,3%. Dan is er ook nog het grootste abonnement van T-Mobile dat in prijs werd verhoogd, maar deze provider besloot om hier iets tegenover te zetten. Deze bundel was namelijk 24 GB groot en heeft nu een oneindige grootte, dus hier heeft de gebruiker zelf nog flink voordeel bij.

De daling van de Sim Only prijzen

Vodafone heeft de meeste Sim Only abonnementen voordeliger gemaakt en het kleinste pakket bleef gelijk in prijs. De grootste abonnementen werden hier gemiddeld 25% goedkoper. KPN liet de abonnementstarieven van de kleinere abonnementen talen met gemiddeld 10 procent. Telfort heeft het grootste Sim Only abonnement verhoogt van 3 GB naar 5 GB en tegelijkertijd de prijs hiervan laten dalen met maar liefst 25%. Dit is dus ook zeker een aantrekkelijker verandering. Simyo kwam toch wel met de beste klapper. Het abonnement met een grootte van 4 GB data en 1250 belminuten werd vergroot. Het aantal belminuten is nu onbeperkt geworden. De prijs van dit abonnement werd verlaagd met maar liefst 30%. De verwachting is dat de prijzen de komende jaren alleen nog maar verder zullen dalen, vooral omdat er meer geconcurreerd moet gaan worden.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen