Sim Only vergelijken met een nieuw systeem

Geplaatst op 14-03-2017 07:50

Sim Only vergelijken met een nieuw systeem

In het verleden hebben meerdere partijen, waaronder ook de Consumentenbond, al vaker aangegeven dat het vergelijken van Sim Only abonnementen moet worden vereenvoudigd. Consumenten zouden niet voldoende de kans hebben om de werkelijke kosten van Sim Only te vergelijken. Whitelabeled.nl heeft dit goed opgepakt en heeft op 1 maart 2017 een nieuwe vergelijker voor Sim Only abonnementen gelanceerd. Dit nieuwe systeem zou het de consument een stuk makkelijker maken om eerlijke vergelijkingen te maken.

Een slim ranking algoritme

Het nieuwe systeem om Sim Only abonnementen te vergelijken werkt op basis van een slim ranking algoritme. Het systeem maakt het zo mogelijk om bewust te kijken naar de abonnementsvoorwaarden in plaats van uitsluitend naar de algemene provider voorwaarden. Deze kunnen namelijk behoorlijk verschillend zijn. De abonnementsvoorwaarden voor de Sim Only abonnementen zijn veel belangrijker en veel specifieker dan de voorwaarden die standaard zijn bij de providers. Dit nieuwe systeem zorgt ervoor dat de meest belangrijke voorwaarden met elkaar worden vergeleken, zodat consumenten echt weten waar zij voor kiezen. Onaangename verrassingen kunnen nu namelijk makkelijk worden voorkomen.

Vergelijken op kwaliteit en prijs

De nieuwe vergelijker van Sim Only abonnementen kijkt niet alleen naar de prijs of naar de kwaliteit, maar combineert beide belangrijke factoren. Hierdoor kan er daadwerkelijk worden gekeken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. De consument heeft wel de mogelijkheid om de opties uitsluitend te selecteren op basis van de prijs, maar bij de goedkoopste prijzen wordt direct ook een overzicht getoond van de belangrijkste plus- en minpunten. Staat hier een minpunt bij waar de consument moeite mee heeft, dan kan deze zelf besluiten om toch voor een iets duurder Sim Only abonnement te gaan met enkel pluspunten. Whitelabeled.nl wordt nu gezien als de aanbieder van de beste software. De Consumentenbond zal er dan ook ongetwijfeld goed over te spreken zijn, al heeft de bond nog geen reactie gegeven.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen