10GB Sim Only databundel voor Youfone

Geplaatst op 15-02-2017 08:58

10GB Sim Only databundel voor Youfone

Youfone wordt nog altijd gezien als een relatief kleine speler op de markt. Het bedrijf is dan ook nog niet zo ver met de ontwikkelingen als de grote namen. Zo heeft Youfone nog geen eigen netwerk, maar maakt de provider gebruik van het netwerk van KPN. Dit betekent natuurlijk ook wel dat de kwaliteit van deze kleine provider even groot is als die van één van de grootste providers, KPN. Dit zorgt ervoor dat Youfone wel aan populariteit aan het winnen is op de Nederlandse markt. Het feit dat de klantenservice van deze provider ook al enkele keren in de prijzen is gevallen draagt hier uiteraard ook aan bij. De Sim Only provider gaat nu uitbreiden.

Youfone gaat met de grote jongens mee

Youfone biedt uitsluitend Sim Only mogelijkheden aan. Deze zijn aantrekkelijk geprijsd, maar niet zo uitgebreid als die van de grootste namen op de markt. T-Mobile heeft onlangs de ongelimiteerde bundel voor Sim Only geïntroduceerd en KPN biedt een bundel van 10GB. Het populaire Tele2 biedt klanten met een Sim Only abonnement zelfs de mogelijkheid tot het nemen van een databundel van maar liefst 24GB. Wanneer we dan kijken naar de grootste bundel van Youfone, dan valt deze eigenlijk in het niet. Deze is namelijk slechts 6GB. Youfone moet met de grote jongens in het veld mee om te kunnen blijven groeien.

Voordelige 10GB opties bij Youfone

Youfone gaat nu ook 10GB databundels aanbieden. Er zijn voor de klanten van Youfone diverse mogelijkheden. Een standaard 10GB databundel zal maandelijks € 20,- kosten. Wie kiest voor een combinatiebundel met sms’en en bellen zal enkele euro’s korting krijgen. Klanten die een Sim Only abonnement van 10GB willen dat maandelijks opzegbaar is zullen € 21,- per maand gaan betalen. Ondanks de uitbreiding blijven de prijzen dus wel scherp.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen