Tele2 voert meerdere wijzigingen door

Geplaatst op 15-02-2017 08:57

Tele2 voert meerdere wijzigingen door

Tele2 staat al jaren bekend als een voordelige provider, maar het bedrijf staat niet zo zeer bekend als moderne onderneming die werk maakt van het uitbreiden van de mogelijkheden voor de klanten. Tele2 wil hier verandering in gaan brengen en duidelijk laten zien dat het een bedrijf van vandaag is.

Zakelijke Sim Only abonnementen

Tele2 heeft bekend gemaakt dat er diverse wijzigingen zullen worden doorgevoerd, waarmee het bedrijf laat zien dat het mee wil gaan met de tijd. Op de eerste plaats heeft Tele2 aangegeven dat er zakelijke Sim Only abonnementen zullen worden geïntroduceerd die maandelijks opzegbaar zijn. Op dit moment biedt Tele2 deze mogelijkheid nog niet.

Meer Volte-enabled toestellen in het assortiment

Voor wie nog geen Sim Only abonnement heeft wordt het aanbod Volte-enabled toestellen verder ontwikkeld. Met deze uitbreiding kan worden gerealiseerd dat iPhones die gebruik maken van de nieuwste iOS versie ook gebruik kunnen maken van het eigen 4G netwerk van Tele2. Dit geldt voor de spraakdiensten en voor de datadiensten. Daarnaast is er voor diverse extra +toestellen een HD geluidskwaliteit gerealiseerd. Dit geldt voor alle iPhone 7 modellen, voor de iPhone 6 en iPhone 6S modellen en voor de iPhone SE. Zakelijke klanten kunnen gebruik maken van de company bundel om een enkele datapool te realiseren voor alle medewerkers binnen de onderneming.

Uitbreiding van de bundels

Tot slot heeft Tele2 aangegeven dat de databundels zullen worden aangepast. Drie databundels blijven bestaan zoals zij nu zijn. De twee kleinste bundels, namelijk die van 1 en 2GB zullen blijven bestaan zoals zij nu zijn. Ook de grootste bundel, namelijk die van 24GB zal gewoon blijven zoals deze is. Het gaat om de middelste bundels uit het aanbod die zullen worden uitgebreid. Op dit moment zijn dit bundels met 4 en 8GB. Deze zullen worden uitgebreid naar 5 en 10GB.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen