Robin Mobile biedt alle klanten onbeperkt mb’s, sms’jes en belminuten binnen de hele EU

Geplaatst op 16-01-2017 11:08

Robin Mobile biedt alle klanten onbeperkt mb’s, sms’jes en belminuten binnen de hele EU

Rotterdam, 16 januari 2017 – Robin Mobile, de eerste provider van Nederland die sinds begin 2013 onbeperkt mb’s, sms en belminuten voor een vast bedrag per maand aanbiedt, maakt internetten, sms’en en bellen binnen de EU nu nóg aantrekkelijker. Vanaf 1 februari 2017 zal het mogelijk zijn om niet alleen in Nederland gebruik te maken van onbeperkt mb’s, sms’jes en belminuten, maar ook binnen de hele EU.

Per 15 juni 2017 komen de roamingtarieven binnen de EU definitief te vervallen. Robin Mobile klanten hoeven daar echter niet op te wachten. Want al vanaf 1 februari geldt dit voor alle abonnementen. Voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Goed nieuws dus voor mensen die regelmatig binnen Europa reizen of op vakantie gaan. Of in grensgebieden wonen waarbij het netwerk ongemerkt kan overschakelen op een buitenlands netwerk.

Geen geldigheidsduur

Robin Mobile werkt uitsluitend met maandabonnementen en niet met 1- of 2-jarige abonnementen, zodat alle klanten direct kunnen profiteren van de wijzigingen die vanaf 1 februari ingaan. Daarnaast hanteert Robin Mobile geen geldigheidsduur voor de onbeperkte mb’s, sms’jes en belminuten binnen de EU – in tegenstelling tot andere providers met een limiet van maximaal 60 dagen per jaar voor gebruik van de mobiele telefoon binnen de EU. Hiermee voldoet Robin Mobile als eerste provider volledig aan de nieuwe regulering van EU-roaming per halverwege juni 2017.

Ook thuisblijvers krijgen voordeel. Zij krijgen per 20 februari 2017 automatisch bovenop hun maandabonnement elke maand een gratis tegoed met 100 belminuten of sms’jes om vanuit Nederland naar 45 buitenlandse bestemmingen te bellen of sms’en.

“Aan de onbeperkte mb’s, sms’jes en belminuten voor gebruik binnen de EU is bij ons geen limiet verbonden - klanten komen zo bij terugkomst van hun reis niet voor verrassingen te staan,” zegt Wilfred Rottier, oprichter van Robin Mobile. “Robin Mobile heeft als ‘protestprovider’ in 2013 de markt opengebroken door als eerste mobiele provider onbeperkt mb’s, sms’jes en belminuten aan te bieden voor een vast bedrag per maand – en die traditie zetten we uiteraard graag voort.”

Robin Mobile werkt al vanaf het begin via de 3G- en 4G-netwerken van KPN en zal voor het roamingverkeer binnen de EU ook gebruik maken van de roamingovereenkomsten die KPN in het buitenland heeft gesloten met mobiele providers.

Maandabonnementen

Het bedrijf is er van overtuigd dat maandabonnementen de nieuwe standaard zullen gaan worden voor SIM only-abonnementen. Vandaar dat Robin Mobile al vanaf de oprichting uitsluitend met maandabonnementen werkt. Zo hoeven consumenten niet te wachten totdat het abonnement is afgelopen om te kunnen profiteren van veranderingen in de markt. Ook geeft dit consumenten een hoge mate van vrijheid.

Daarnaast is bij de meeste providers onbezorgd internetten binnen de EU vanaf 15 juni 2017 alleen mogelijk met een duur abonnement. Onbeperkt mb’s, sms’jes en minuten binnen Nederland en nu ook de gehele EU geldt bij Robin Mobile echter voor alle abonnementen (al verkrijgbaar vanaf € 19,95 per maand).

Over Robin Mobile

Robin Mobile is in 2013 ontstaan vanuit de overtuiging dat mobiele telefonie anders kan en anders moet. Het bedrijf is de eerste aanbieder die onbeperkt mb’s, sms’jes en belminuten voor een vast bedrag per maand levert. Daarnaast biedt Robin Mobile bij elke abonnementsvorm vanaf € 19,95 per 1 februari 2017 onbeperkt mb’s, sms’jes en belminuten binnen de hele EU aan, en per 20 februari 100 belminuten of sms’jes vanuit Nederland naar 45 bestemmingen. Dit alles is mogelijk doordat het bedrijf geen hoge kosten voor een eigen mobiel netwerk en een groot verkoopapparaat heeft. Robin Mobile-abonnementen zijn enkel bedoeld voor individueel gebruik en zijn geen vervanging of alternatief voor een vaste internetverbinding thuis. Sinds de start beoordelen klanten Robin Mobile via KiyOh met een 9,5. Robin Mobile is gevestigd in Rotterdam.

Voor meer informatie: www.robinmobile.nl.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen