T-Mobile start prijzenoorlog voor Sim Only

Geplaatst op 13-01-2017 07:45

T-Mobile start prijzenoorlog voor Sim Only

Het moest er een keer van komen en T-Mobile is de provider die de eerste stap zet, namelijk de eerste stap naar een prijzenoorlog in de wereld van sim only abonnementen. De provider komt met een compleet nieuw concept, onder de naam T-Mobile Go. De provider wil hiermee vooral goedkope provider Tele2 opzij duwen om een nieuwe positie in de te nemen. Vanaf 16 januari 2017 kunnen klanten kiezen voor dit nieuwe sim only abonnement van T-Mobile.

Meerdere sim only abonnementen

Er komen meerdere nieuwe sim only abonnementen op de markt onder de noemer T-Mobile Go. Er zijn twee varianten van de T-Mobile Go Unlimited, eentje voor uitsluitend onbeperkt bellen, sms’en en internetten in de EU en eentje voor onbeperkt bellen, sms’en en internetten in de EU en de Verenigde Staten. Deze zullen respectievelijk € 35,- en € 60,- gaan kosten. Dan zijn er nog de sim only abonnementen Go Basic, Go Next en Go Up. De T-Mobile Go Basic is het voordeligst met € 19,- per maand, waarbij men 1GB per maand krijgt. De Go Next zal € 24,- gaan kosten per maand, met 5GB, en de Go Up biedt gebruikers 10GB tegen het bedrag van € 28,-. Voor alle drie de varianten geldt onbeperkt bellen in Nederland en 120 minuten bellen binnen de EU.

Uitsluitend voor sim only

De nieuwe abonnementen komen uitsluitend beschikbaar voor sim only. De vermeldde prijzen zijn berekend in combinatie met een sim only abonnement voor de duur van twee jaar. De Go Basic, Go Next en Go Up varianten mogen iedere maand gratis worden bijgesteld, zowel naar boven als naar beneden. T-Mobile wijst erop dat er geen addertjes onder het gras te vinden zijn, maar er wordt wel ook gewezen op de zogenaamde fair use policy. Dit houdt in dat onbeperkt niet volledig onbeperkt is. In de fair use policy van T-Mobile staan 10.000 belminuten als maximum vermeld.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen