2016 is het jaar voor sim only providers!

Geplaatst op 17-12-2016 07:50

2016 is het jaar voor sim only providers!

Tegen het einde van het jaar wordt altijd de Website van het Jaar verkozen. Hierbij wordt onder meer gekeken naar de gebruiksvriendelijkheid van de website en het gemak dat ervan wordt ondervonden. Bijna 900.000 internetgebruikers brachten hun stem uit en uiteindelijk ging de prijs naar Valentijn Rensing uit Rotterdam. Hij ontving de ‘Populairste Website van het Jaar’ award met zijn product Youfone. Overigens werd de prijs ook gewonnen door andere websites, waaronder Buienradar en Albert Heijn.

De concurrentie ver achter Youfone

De website van Youfone biedt gewoon het beste volgens de stemmers en hierbij gaat het dan vooral ook om de mogelijkheden tot het vergelijken van sim only. Andere providers, zoals Simpel, Tele2 en Ben, blijven ver achter. De mogelijkheden tot het maken van vergelijkingen zorgde aan het begin van het jaar ook al voor de Beste Service Award voor Youfone. Daarnaast ontving de onderneming ook al een prijs voor het snelste internet op mobiel en werd het bedrijf uitgeroepen tot één van de snelst groeiende ondernemingen van ons land. De stemmer kiest niet zo zeer voor de onderneming achter de website, maar meer voor het design, de inhoud en het gemak van de navigatie op de website. Hieruit kan toch worden opgemaakt dat Youfone door velen wordt bezocht en dat is niet vreemd, want 2016 is toch echt wel het jaar van sim only abonnementen.

2016 is het jaar van sim only abonnementen

Youfone richt zich voornamelijk op de sim only abonnementen en promoot al van begin af aan dat het op dit gebied anders moet in de markt. Valentijn Rensing is dan ook enthousiast over het winnen van de prijs. Hij laat weten dat de website is bedoeld om de bezoeker te helpen bij het maken van keuzes en dat de prijs bevestigt dat zij hier goed in bezig zijn.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen