Top sim only combi, de Samsung Galaxy S4 Mini

Geplaatst op 27-03-2015 12:20

Top sim only combi, de Samsung Galaxy S4 Mini

De Samsung Galaxy S4 mini is het kleine broertje van de Samsung Galaxy S4 en is verkrijgbaar vanaf €189, een interessante telefoon dus om te gebruiken in combinatie met een sim only abonnement. De Samsung Galaxy S4 Mini is een telefoon die werkt op het populaire besturingssysteem Android en de telefoon beschikt over een aantal goede specificaties, dit maakt de telefoon goed geschikt voor mensen die een goede telefoon willen tegen een scherpe prijs. Vanwege de lage prijs en goede specificaties is de Samsung Galaxy S4 Mini door simonlyspot.nl dus verkozen tot sim only combi.

De Samsung Galaxy S4 Mini heeft een 4,3 inch beeldscherm met een hoge resolutie van 960 x 540 pixels, het scherm is gemaakt van het krasbestendige Gorilla glass. Daarnaast beschikt de telefoon over een Snapdragon 400 dualcore processor, een processor waarmee apps vloeiend zullen werken op de telefoon. Ook beschikt de telefoon over zowel een voor- als achtercamera, de voorcamera heeft een resolutie van 1,9 megapixels en de achtercamera beschikt over 8 megapixels. De achtercamera is dus prima geschikt voor het maken van haarscherpe foto’s, de voorcamera is ideaal voor videobellen of chatten.

Geheugen

De Samsung Galaxy S4 Mini beschikt standaard al over 8GB intern geheugen, indien gewenst kun je dit door middel van een geheugenkaart uitbereiden tot maximaal 64GB. Over het algemeen is 8GB al meer dan voldoende om apps te kunnen installeren, foto’s, muziek en video’s op de telefoon te kunnen zetten en om regelmatig iets op te downloaden. Ook op dit gebied is de Samsung Galaxy S4 Mini dus weer een voordelige keuze, het is niet nodig om een extra geheugenkaart aan te schaffen voor normaal gebruik.

Ideaal voor normaal gebruik

De Samsung Galaxy S4 Mini is ideaal voor mensen die graag een goedkope telefoon willen, maar wel graag een telefoon willen hebben die beschikt over goede specificaties. De Samsung Galaxy S4 Mini is in dit geval een uitstekende keuze, de aanschafprijs ligt namelijk gemiddeld op €180, dit is erg goedkoop voor een telefoon met zulke prestaties. De telefoon is zeer geschikt voor mensen die graag willen surfen, video’s bekijken, social media gebruiken en zo nu en dan eens een spelletje willen spelen. Apps draaien erg soepel op de telefoon en de bediening went ook erg snel, zeker voor mensen die al langer bekend zijn met het besturingssysteem Android. Ook voor de gebruiker die meer wil is de Galaxy S4 Mini een goede keuze, er is namelijk veel in te stellen en je kunt de telefoon dan ook goed ‘customizen’.

Combineren met sim only abonnement

Vanwege de lage aanschafprijs van de telefoon, is de Samsung Galaxy S4 Mini uitstekend te combineren met een sim only abonnement. Een sim only abonnement is stukken voordeliger dan een telefoonabonnement en vaak ook erg flexiebel. Aangezien je bij een sim only abonnement vaak zelf je bundels kunt samenstellen, betaal je dus nooit onnodig teveel. Wil je meer internetten? Dan kies je voor een hogere internetbundel. Wil je graag meer bellen? Dan kies je voor een hogere belbundel. Om snel de voordeligste sim only abonnementen te vinden die voldoen aan jouw eisen kun je het beste gebruik maken van de vergelijker op deze website, je vindt dan gegarandeerd het goedkoopste sim only abonnement die het beste bij jou past.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen