De provider HI wordt KPN

Geplaatst op 25-03-2015 04:06

De provider HI wordt KPN

De dochteronderneming HI wordt opgeheven en alle klanten worden overgezet naar KPN. HI is een aantal jaar geleden opgezet door KPN als jongerenmerk, destijds richtte HI zich namelijk vooral op de jongere telefoongebruikers. Aangezien de behoeftes van klanten tegenwoordig steeds meer op elkaar gaan lijken en steeds meer mensen lijken te kiezen voor een sim only abonnement heeft KPN besloten het merk HI per 1 mei 2015 te stoppen. Voor de bestaande klanten zal er niets veranderen, ze worden enkel met hetzelfde (sim only) abonnement overgezet naar KPN.

HI opereerde al op het netwerk van KPN, nu de klanten worden overgezet naar provider KPN zal wat betreft het netwerk dus niets veranderen. Je kunt dus nog steeds profiteren van hetzelfde goede bereik en van het aantal belminuten, sms berichten en eventueel de internetbundel die je al had. Ook kunnen klanten die gebruik maaktte van 4G internet hier gewoon nog steeds gebruik van blijven maken. KPN belooft de klanten van HI dat ze er beter van zullen worden, alle klanten krijgen namelijk meer belminuten, sms berichten of een hogere internetbundel.

Winkels

Helaas zullen er door het opheffen van de provider HI ook genoodzaakt een aantal (52) HI winkels moeten gaan sluiten. Voor een groot gedeelte van de medewerkers van deze HI winkels heeft KPN een speciaal plan klaarliggen. Of de medewerkers aan de slag kunnen gaan bij andere KPN filialen is nog niet bekend.

Sim only

Ook KPN biedt sim only abonnementen aan, de provider heeft momenteel vier verschillende sim only abonnementen. Het goedkoopste abonnement kost €12,50 per maand, het duurste abonnement kost €27,50 per maand. Alle sim only abonnementen beschikken over razendsnel 4G internet en ook worden er geen kosten in rekening gebracht voor de ‘buitenbundel’ MB’s. Ook wordt er bij KPN sim only abonnementen per seconde afgerekend wat betreft de belminuten, een gesprek van 30 seconde zal dus niet omhoog worden afgerond naar 1 minuut.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen