Sim only combinatie, de Huawei Ascend P7

Geplaatst op 24-03-2015 11:38

Sim only combinatie, de Huawei Ascend P7

Op simonlyspot.nl schrijven wij regelmatig over interessante telefoons die op de markt beschikbaar zijn en zich goed lenen voor gebruik met een sim only abonnement. Deze week is de Huawei Ascend P7 aan de beurt. De Huawei Ascend P7 is een relatief goedkope telefoon met zeer goede prestaties! In combinatie met een voordelig sim only abonnement kun je dus profiteren van hoge prestaties tegen een lage prijs. Wat betreft de prestaties behoort de Huawei Ascend P7 namelijk tot het topsegment.

Huawei is nog niet heel lang actief op de Nederlandse markt, maar heeft zichzelf inmiddels al bewezen als fabrikant die goede kwaliteit smartphones levert tegen lage prijzen. Wat betreft prijs/kwaliteit scoort Huawei dan ook zeer hoog. De Huawei ascend P7 is momenteel de nieuwste smartphone uit de P-serie, in dit artikel kun je meer lezen over deze telefoon.

De specificaties

De Huawei Ascend P7 draait op het populaire besturingssysteem Android, standaard is Android 4.4.2 (KitKat) op de telefoon geïnstalleerd. De telefoon beschikt over een haarscherp 5 inch scherm met een resolutie van 1920*1080 pixels. Daarnaast beschikt de telefoon over een krachten 1,8Ghz quadcore-processor, heeft het toestel 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte en beschikt de telefoon over een 13 megapixel camera. De Huawei Ascend P7 heeft een dunne en lichte behuizing en een mooi ontwerp.

Huawei Ascend P7

De Huawei ascend is een telefoon die goed geschikt is voor zowel de beginnende als de gevorderde Androidgebruiker. Vanwege de gebruikersvriendelijke interface is de telefoon makkelijk te biedenen voor beginners en is de telefoon simpel in gebruik. Maar ook voor de ervaren Androidgebruikers biedt de telefoon meer dan genoeg mogelijkheden. Geavanceerde instellingen maken het dan ook voor de ervaren Androidgebruikers een interessante telefoon, voor personen die hun telefoon graag ‘customizen’ leent de Huawei Ascend P7 zich prima.

Budgettelefoon

De Huawei Ascend P7 is de perfecte telefoon voor mensen die een telefoon met goede specificaties zoeken voor een lage prijs. De Huawei Ascend P7 is momenteel verkrijgbaar voor een bedrag van €300, dit is welliswaar iets hoger dan bijvoorbeeld een budgettelefoon zoals de Motorola Moto G, maar de specificaties zijn dan ook stukken beter. Dit is dan ook een telefoon die wordt aangeraden aan personen die veel van hun telefoon eisen.

Vanwege de relatief lage aanschafprijs is het verstandig om deze telefoon te gaan gebruiken in combinatie met een sim only abonnement. Een sim only abonnement is vaak stukken voordeliger dan een telefoonabonnement waar de telefoon wordt bijgeleverd. Voor het vinden van de voordeligste sim only abonnementen kunt u gebruik maken van de sim only vergelijker op deze website. De sim only vergelijker zoekt voor jou naar de goedkoopste sim only abonnementen met het door jou aantal opgegeven belminuten, sms’jes en MB’s.

Wanneer je nog niet precies weet welk sim only abonnement je het beste kunt nemen, dan kun je ook gebruik maken van onze sim only keuzehulp. Na het beantwoorden van 5 vragen zal het systeem zoeken naar de voordeligste sim only abonnementen die het beste bij jou passen!

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen