Overstappen naar sim only abonnement

Geplaatst op 23-03-2015 12:12

Overstappen naar sim only abonnement

Een groot deel van Nederland betaalt jaarlijks te veel aan allerlei vaste lasten, zo ook telefoonabonnementen en sim only abonnementen. Het loont vaak de moeite om over te stappen en het kost integendeel van wat veel mensen denken helemaal niet zo veel tijd. Op een sim only abonnement kan gemiddeld tot wel 40 euro per jaar worden bespaard, en dat voor maar 5 minuten werk! Voorkom dat je nog langer teveel betaalt en start vandaag nog met besparen.

Een sim only abonnement is momenteel zeer populair, vooral vanwege de tarieven die vele malen lager liggen dan de ‘oude’ telefoonabonnementen. Een sim only abonnement is een abonnement dat wordt geleverd zonder telefoon, je krijgt dus alleen de simkaart met de door jou uitgekozen bundel. Je krijgt met een sim only abonnement dus maandelijks belminuten, sms berichten en MB’s. Aangezien er veel verschillende aanbieders zijn van sim only abonnementen is het zeker de moeite waard om regelmatig te vergelijken, de concurrentie is namelijk groot!

Prijsvechters

Er zijn momenteel veel prijsvechters op de sim only markt actief die hun diensten tegen zeer lage prijzen aanbieden. Deze lage prijzen komen voort uit de efficiëntie waarmee de aanbieders werken. Zo is het bij een aantal aanbieders enkel mogelijk om online een sim only abonnement aan te vragen en verloopt ook de service online. Door veel zaken online te regelen, kunnen aanbieders veel geld besparen. Deze besparing resulteert vervolgens in lagere prijzen voor de concurrenten.

Populairiteit

Aangezien sim only abonnementen alsmaar populairder worden richten veel aanbieders zich momenteel dan ook steeds meer op consumenten die op zoek zijn naar een sim only abonnement. De aanbieders proberen zich te kenmerken door zeer scherpe tarieven of aantrekkelijke acties, zo zijn er veel aanbieders die hun aantal MB’s verdubbelen of aantrakkelijke kortingen bieden aan nieuwe klanten.

Overstappen is gemakkelijk

Het overstappen naar een sim only abonnement is erg gemakkelijk. Het aanvragen van een sim only abonnement kan vaak gewoon online en is binnen 5 minuten geregeld. Na het aanvragen van een sim only abonnement ontvang je meestal binnen 1 week de simkaart per post en kun je deze gaan gebruiken. Sommige providers zeggen zelfs je oude (sim only)abonnement voor je op, zelfs daar heb je dan geen omkijken meer naar.

Je nummer behouden

Bij het overstappen van provider kun je gewoon je oude nummer behouden, je hoeft dus niet je nieuwe nummer aan iedereen door te geven. Het overstappen is dan ook heel simpel, het is namelijk niet meer dan het plaatsen van een nieuwe simkaart in je telefoon. Je kunt na het plaatsen van de nieuwe simkaart gewoon weer doen wat je altijd al deed. Alles blijft gewoon hetzelfde nadat je bent overgestapt, enkel je bundel en de kosten zijn veranderd!

Vergelijk sim only abonnementen

Op deze website kun je gemakkelijk alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken op prijs. Je geeft van te voren op hoeveel belminuten, sms’jes en MB’s je wilt gebruiken en ons systeem gaat vervolgens op zoek naar de goedkoopste sim only abonnementen. Mocht je nog niet precies weten wat je wilt, dan kun je ook gebruik maken van onze keuzehulp. Na het beantwoorden van een aantal vragen zal ons systeem zoeken naar de sim only abonnementen die het beste bij jou passen!

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen