De Motorola Moto G

Geplaatst op 22-03-2015 11:44

De Motorola Moto G

Aangezien steeds meer mensen overstappen op een sim only abonnement, worden er ook steeds meer losse telefoons verkocht in de winkels. Steeds meer mensen zijn op zoek naar een telefoon met goede specificaties tegen een lage prijs. De Motorola Moto G is hier een goed voorbeeld van, de telefoon kost €180 en heeft zeer goede specificaties. Wat betreft de prijs/kwaliteit verhouding is de Motorola Moto G dan ook de absulote topper! In dit artikel lees je meer over de Motorola Moto G.

Motorola terug van weggeweest

Motorola is een een tijdje niet meer op de markt actief geweest, de Motorola Moto G is dan ook weer de eerste telefoon waarmee Motorola de markt betreedt. De Motorola Moto G is een hele goede eerste stap terug richting de telefoonmarkt, het is namelijk een zeer populaire telefoon op het moment. De telefoon is wat betreft de prijs een budget telefoon, maar wat betreft prestaties kan deze zich meten aan de high-end klasse.

Goede specificaties

De Motorola Moto G heeft prima specificaties, zeker voor zijn prijsklasse. Zo heeft de telefoon een 1,2 Ghz quad-core processor en een groot 5 inch HD beeldscherm. Daarnaast is er ook een Motorola Moto G beschikbaar die ook 4G ondersteuning biedt, je kunt dus ook nog gebruik maken van razendsnel internet dankzij de telefoon. Ook beschikt de telefoon over zowel een voor- als achtercamera, deze hebben een resolutie van respectievelijk 2 en 8 megapixels. Een ander groot voordeel aan de Motorola Moto G is de ‘schone’ Android installatie, er zijn weinig apps voorgeïnstalleerd en de telefoon is daardoor snel, overzichtelijk en simpel in gebruik. Standaard is Android Lollipop voorgeïnstalleerd, dit is momenteel de nieuwste Android versie.

Opslagcapaciteit

De Motorola Moto G heeft een standaard opslagruimte van 8GB, deze kan nog uitgebreid worden door een extra micro-sd kaart in de telefoon te plaatsen. Voor de gemiddelde gebruiker is de 8GB al meer dan voldoende, ook op dit gebied is de Motorola Moto G dus weer een prima keuze.

Accu en accuduur

Een ander groot voordeel is de accuduur van de telefoon, de telefoon houdt het heel lang uit op een batterijlading. Dit komt mede dankzij de schone Android installatie en de efficiënte werking van de telefoon. In de Motorola Moto G zit een accu van 2390mAh, zelfs voor intensieve telefoongebruikers is de telefoon dus prima geschikt.

De prijs

Er zijn meerdere varianten van de Motorola Moto G beschikbaar. Zo zijn er een 2014 en 2015 versie en is er ook een 4G versie beschikbaar, de 4G versie wordt ook vaak de ‘LTE’ genoemd. Naast het verschil in de ondersteuning van 4G zijn er ook andere kleine verschillen tussen de telefoons. Zo is de vormgeving iets anders, zijn de formaten iets anders en heeft de nieuwste versie 2 speakers in plaats van een enkele speaker. De Motorola Moto G is verkrijgbaar voor een bedrag van tussen de €175 en €200, afhankelijk van de versie.

In combinatie met een sim only

De Motorola Moto G wordt veel gekocht om te gebruiken met een sim only abonnement, dit vanwege de lage aanschafprijs van de telefoon. Zoek je een geschikt sim only abonnement die je kunt gebruiken in je nieuwe Motorola Moto G? Ga dan snel naar onze prijsvergelijker of maakt gebruik van onze keuzehulp.

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen