Waarom kiezen voor sim only?

Geplaatst op 20-03-2015 04:20

Waarom kiezen voor sim only?

Steeds meer mensen kiezen voor een sim only abonnement, dit omdat steeds meer mensen de voordelen er van in gaan zien. De belangrijkste reden voor veel mensen om over te stappen op een sim only abonnement zijn de kosten. De kosten van een sim only abonnement zijn namelijk veel lager dan bij telefoonabonnementen waar ook een toestel bij wordt geleverd. Daarnaast kiezen ook steeds meer mensen voor het kopen van een los toestel, zowel nieuw als tweedehands.

Sinds een paar jaar geleden is er een stijgende lijn te zien in het aantal mensen dat een sim only abonnement gebruikt. Waar ongeveer 5 jaar geleden het kopen van een abonnement in combinatie met een toestel nog de trend was, lijkt nu het sim only abonnement aan populairiteit te winnen. Een sim only abonnement is vele malen voordeliger dan een telefoonabonnement, dit omdat er heel veel aanbod is. Een sim only abonnement sluit daarnaast altijd heel goed aan op jouw behoeftes, je kunt namelijk zelf bepalen welke bundel je wilt. Wil je meer bellen? Dan neem je een hogere belbundel. Wil je meer MB’s (internet)? Dan neem je een hogere internetbundel. Je zit dus nooit meer opgescheept met belminuten of MB’s die je niet gebruikt.

Daarnaast speelt ook de hevige concurrentie onder telefoonfabrikanten een belangrijke rol in de populairiteit van sim only abonnementen. Er zijn tegenwoordig zeer goede toestellen op de markt verkrijgbaar voor een lage prijs, vaak onder de 200 euro. Voor dit soort bedragen is het voor veel mensen niet meer noodzakelijk om een telefoonabonnement af te sluiten, veel mensen kunnen dit bedrag in een keer voldoen. Ook worden er steeds vaker tweedehands toestellen gekocht die nog goed functioneren, in combinatie met een sim only abonnement ben je dan vele malen voordeliger uit dan met een telefoonabonnement.

Het aantal aanbieders van sim only abonnementen is de laatste tijd hard gegroeid, naast de aanbieders van telefoonabonnementen die al langer bestaan zijn er ook veel nieuwe spelers op de markt gekomen. Een aantal aanbieders kan sim only abonnementen leveren tegen hele lage prijzen, dit wordt bereikt door de grote mate van automatisering die in dergelijke bedrijven wordt gehanteerd. Bij veel aanbieders van sim only abonnementen is het dan ook alleen maar mogelijk om online een sim only abonnement aan te vragen. Deze nieuwe spelers op de markt zijn ware prijsvechters en vormen zo een groot voordeel voor de consument, ook de grotere aanbieders zullen in prijs moeten zakken om aantrekkelijk te blijven voor consumenten.

Bent u ook op zoek naar een sim only abonnement of wilt u graag weten of u momenteel teveel betaalt voor uw sim only abonnement? Maak dan gebruik van onze prijsvergelijker, zo weet u binnen een paar muisklikken of u teveel betaalt voor uw sim only abonnement. Voor mensen die graag een sim only abonnement willen aanschaffen, maar die nog niet precies weten wat ze willen heeft simonlyspot.nl de keuzehulp ontwikkeld. Na het beantwoorden van een aantal vragen zal de keuzehulp voor u op zoek gaan naar de sim only abonnementen die het beste bij u passen, uiteraard zal de keuzehulp u de voordeligste sim only abonnementen adviseren.

Voor meer informatie over sim only abonnementen kun je ook terecht op de website mobielabonnement.nl.

vodafone logoprijsprijsbestel nu!
vodafone logoprijsprijsbestel nu!

Sim only vergelijken

Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

Vergelijk sim only abonnementen
Top 5 Populaire abonnementen