Sim only aanbiedingen

Geplaatst op 12-05-2020 01:40

Sim only aanbiedingen

Wanneer kies je voor een sim only aanbieding?

Een sim only aanbieding is voor jou aantrekkelijk als je geen nieuwe smartphone nodig hebt of als je je smartphone liever zelf koopt. Een sim only aanbieding is natuurlijk veel goedkoper dan wanneer je een mobiel telefoonabonnement afsluit inclusief toestel. De telefoon betaal je immers via het maandelijkse abonnementsgeld. Het voordeel is alleen dat je het bedrag voor de telefoon niet in 1 keer hoeft te betalen. Dat laatste kan aantrekkelijk zijn als je je oog laat vallen op een duur toestel en je het geld daarvoor op dat moment niet kunt of wilt uitgeven. Sim only geeft je de vrijheid om op ieder gewenst moment van toestel te wisselen, of juist langer met je telefoon te doen.

Een sim only aanbieding kan je veel geld besparen

Als je geen nieuwe smartphone nodig hebt en je maakt gebruik van een sim only aanbieding dan kun je daarmee veel geld besparen. Sim only abonnementen kun je afsluiten bij diverse providers zoals

 • KPN
 • Vodafone
 • T-Mobile
 • Youfone
 • Als je nu ook een sim only abonnement hebt is het dan ook zeker aan te raden om te bekijken of je abonnement niet goedkoper kan. Let daarbij wel op of de looptijd van je huidige abonnement al voorbij is. Tussentijds overstappen kost je vaak extra geld en dan verdampt je voordeel natuurlijk als sneeuw voor de zon. Houd dus altijd in de gaten wanneer je abonnement afloopt, dit is het moment om rond te kijken voor aantrekkelijke sim only aanbiedingen.

  Hoeveel belminuten en hoeveel internet heb je nodig?

  Belminuten kosten vrijwel niets meer met een mobiel abonnement. Veel aanbieders hebben sim only aanbiedingen met onbeperkt bellen en Sms’en. Als je vaak belt is zo’n abonnement ideaal. Je kunt natuurlijk ook via internet bellen, maar dat kan alleen met mensen die deze mogelijkheid ook hebben en vaak niet met instanties. Je hebt dan ook vrijwel altijd wel belminuten nodig. Hoeveel kun je alleen zelf bepalen door je belgedrag te bekijken. Internet wordt doorgaans per Gigabyte aangeboden. 1 of 2 Gigabyte is prima als je vaak gebruik kunt maken van Wifi, hetzij thuis, op school of op je werk. Ben je veel onderweg en afhankelijk van je mobiele abonnement dan is het verstandig om een grotere internetbundel te nemen. Ga je boven je bundel dan betaal je namelijk flink voor de hoeveelheid data die je gebruikt.

  Sim only abonnementen vergelijken

  Voordat je een sim only abonnement afsluit is het belangrijk om goed te vergelijken. Veel aanbieders hebben regelmatig een sim only aanbieding waar je gebruik van kunt maken. Daarmee kun je flink op je maandelijkse kosten besparen. Al scheelt het maar 2 euro per maand, op een abonnement voor 24 maanden heb je dan toch 48 euro verdiend. Zijn er meer abonnementen in je gezin dan loopt het voordeel nog verder op. Vergelijken is dus altijd aan te raden als je abonnement afloopt. Realiseer je wel dat je zelf verantwoordelijk bent voor je telefoon. Gaat die stuk of wil je een nieuwer model dan moet je die uiteraard zelf aanschaffen.

  Sim only vergelijken

  Op simonlypagina.nl kunt u eenvoudig en snel alle sim only abonnementen met elkaar vergelijken. Wilt u graag een nieuw sim only abonnement of bent u benieuwd op u momenteel te veel betaalt? Start dan snel de vergelijker!

  Vergelijk sim only abonnementen
  Top 5 Populaire abonnementen